Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Overwatch’ın Winter Wonderland Etkinliği Başladı!

Overwatch yeni etkinliği ile oyunculara kış temalı bir yapı sunacak.

Geçtiğimiz haftalarda oynaması ücretsiz olan ve 2 gün boyunca ücretsiz olarak oynanan Overwatch yeni sürümü ile gündemden düşmezken oyuncular için yeni bir etkinlik duyurusu yapıldı. Yeni etkinlik kış temalı olacak.

Overwatch’ın Winter Wonderland Etkinliği Başladı 2

Blizzard Entertainment’in milyonlara ulaşan oyunlarından bir tanesi olan Overwatch kış temalı yeni etkinliği ile oyunculara nefes kesici anlar sunmaya hazırlanıyor. Günümüze kadar oyunculara çeşitli etkinlikler ile eğlenceli anlar sunmayı başaran oyun en yeni etkinliği ile adeta bir ilke imza atacak. Oyunun yen. Etkinliği olan Winter Wonderland şuan oynanabilir durumda yer alıyor.

GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Overwatch’ın yeni etkinliği Winter Wonderland adından da anlaşılacağı gibi kış temalı bir yapıyı karşımıza çıkaracakmış. Oyun içerisine yeni modlar yada yeni haritalar getirmeyen etkinlik oyunculara yeni kaplamalar ve kozmetik ürünler sunacakmış. Oyun içerisindeki karakterler üzerinde bazı ayarlamalar da yapan etkinlik şuanda oyuncular tarafından oynanıyor. Etkinlik ile oyuncular yeni mevsimsel içeriklerin de kilidini açabilecekler.

10 Aralık 2019’da başlayan Winter Wonderland etkinliği 2 Ocak 2020’ye kadar devam edecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.