Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Overwatch’a Horoz Yılı Etkinliği Gelecek

Overwatch, Çin Astroloji takviminde bu sene Horoz yılı olması şerefine sağlam bir etkinlikle geliyor.

Bildiğiniz gibi Blizzard’ın en çok sevdiği şeylerin başında etkinlikler gelir. Bir etkinlik biter, bir yenisi başlar. Bu sayede oyuncular hiç boş durmaz, sürekli bir uğraşla meşgul olurlar. Bu yüzden de Blizzard oyunları hep zevkli olarak hatırlanıyor. 

Çin astroloji takvimine göre Horoz yılı olacak 2017 için de Overwatch bazı şeyler düşünmüş. Sonuçta,böyle bir tarih etkinlik olmadan düşünülemezdi. 27 Ocak’ta başlayacak etkinlik ne kadar sürecek açıklama yapılmamış.Anlayacağınız ucu açık bir etkinlik olacak. Ancak, bildiğimiz bir şey var ki, Overwatch, genel olacak etkinliklerini 3 hafta – 4 hafta gibi bir süre tutuyor. Bu etkinlikte o civarlarda sürecektir. 

Şu anda etkinlik için çok fazla bilgi verilmedi. Özel modlar, haritalar olacak mı bilmiyoruz. Ancak, yeni kostümler oyuna ekleniyor. Özellikle, daha önceden de haberini yaptığımız Mei’nin yılbaşı kostümü olan Legendary kostümünden sonra bu etkinlikte oyuncularının gönlünü almak isteyen Blizzard, Mei için çok güzel bir kostüm hazırlamış. Bunun dışında D.Va’nın da yeni kostüm sahibi olacağını belirtelim. 

 

Belirtmek gerekiyor ki, Overwatch’un Yılbaşında Mei hayranlarına yaptığı yanlıştan sonra bu çok güzel bir jest olarak gözüküyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.