Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Overwatch’a Deathmatch Modu Ve Yeni Harita Geliyor

Overwatch'ın ısrarla talep edilen oyun modu Deathmatch sonunda PTR sunucularına geldi. Oyuna ayrıca bir yeni harita daha eklenecek. Yeni haritanın denemeleri başladı.

Blizzard’ın tartışmasız en popüler oyunu olan Overwatch’a ısrarla talep edilen ve oyuncuların dört gözle beklediği Deathmatch modu ekleniyor. En eski oyun modlarından biri olan ve rakiplerinin tamamını öldürenin birinci olduğu mod, PTR sunucuları üzerinden denenmeye başladı. Ayrıca bir de yeni harita ekleniyor. Deathmatch modu kendi içinde iki farklı maç stili barındıracak. Ayrıca bu modların her biri bütün oyuncular için ücretsiz olarak sunulacak.

overwatch deathmatch

Deathmatch modlarından birincisinde, maça çıkan bütün oyuncular bireysel olarak yarışacaklar. İlk olarak 20 kill alan oyuncu maçın galibi olacak. Team Deathmatch modunda ise 6 kişilik iki takım halinde maça çıkılacak. 30 kill alan taraf maçı kazanacak.

Team Deathmatch modunda ufak fakat önemli bir detay olacak. Mercy’nin her bir iyileştirmesi, kill puanlarınızdan birinin silinmesine sebep olacak. Bu sebeple hızlı ve uyanık olan takımın kazanacağını söyleyebiliriz.

Yeni oyun modu için birden fazla harita üzerinde çalıştıklarını ifade eden Blizzard, Château Guillard adı verilen ve tamamen Deathmatch için özel olarak üretilen haritanın da oyuna ekleneceğini duyurdu. PTR sunucularına gelen bir başka yenilik de Roadhog, Junkrat ve Widowmaker için yayınlanan bufflar oldu.

Yeni oyun modu ve güncellemenin geri kalan detayları için yayınlanan videoyu aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.

Developer Update | Deathmatch | Overwatch

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.