Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Outlast 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu

Tüyler ürpertici oyunları sevenlere iyi haber geldi, Outlast 2'nin çıkış tarihi açıklandı.

Reb Barrels tarafından geliştirilen Outlast 2’nin çıkış tarihi 25 Nisan 2017 olarak açıklandı. Serinin sosyal medya hesaplarından paylaşılan resmi duyuruda açıklanan tarihte Playstation 4, PC ve Xbox One için piyasaya çıkacak olan oyunun yine dehşet saçacağına şüphemiz yok. Serinin ilk oyunuyla aynı konuya sahip olacak ikinci oyunda farklı karakterler ve farklı ayarlar bulunacak.

outlast 2 çıkış tarihi

Bir yandan korkup bir yandan hayatta kalmaya çalışacağımız oyunun konusunun gerçek hikayelere dayandığına dair çeşitli söylentilerin bulunduğunu hatırlatıp gerilimin dozunu bir parça daha yükseltelim. Oyun hem kutulu olarak raflara çıkacak hem de dijital ortamlardan oyun platformlarınıza doğrudan indirebileceksiniz. Trinity ismi ile piyasaya çıkacak kutulu versiyonunda serinin ilk oyunu, ilk oyun için geliştirilmiş bir ek paket ve ikinci oyun bulunacak.

PC için gereken minimum sistem gereksinimleri de oyunun Steam sayfasında paylaşılmış durumda. Steam sayfasının kendisini ziyaret etmek isteyen takipçileri de buraya alalım.

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows Vista / 7 / 8 / 10, 64-bits

İşlemci: Core i3-530

Bellek: 4 GB RAM

Ekran Kartı: 1GB VRAM NVIDIA Geforce GTX 260 / ATI Radeaon HD 4xxx

DirectX: Sürüm 10

Depolama: 30 GB boş alan

Ses Kartı: DirectX

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.