Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Osmanlı’nın Yükselişi Android Oyuncularına Sunuldu!

Osmanlı’nın Yükselişi mobil oyun severlere sunuldu.

ONEMT’in yeni gerçek zamanlı strateji oyunu olan Osmanlı’nın Yükselişi mobil platformda oyunculara sunuldu.

 Osmanlı’nın Yükselişi Android Oyuncularına Sunuldu 2

Osmanlı birliğini konu alan ilk ve tek gerçek zamanlı MMO strateji oyunu olan Osmanlı’nın Yükselişi dünyanın dört bir yanından oyunculara ev sahipliği yapacak. Kaliteli grafiklerin kusursuz içerikle buluştuğu oyunda amacımız düşmanlarımızı yenmek ve tıpkı büyük sultanlar gibi nam salmaktır. MMO dünyasına Osmanlı’nın penceresinden bakan mobil yapım 3D graifkleri ile oyunculara fantastik bir savaş atmosferi sunuyor.

Gelişmiş 3D sistemi ile birlikte Osmanlı tarihinin derinliklerine gideceğimiz oyunda büyük padişahların izinden giderek kendi imparatorluğumu kuracak ve düşmanları bozguna uğratmaya çalışacağız. Oyun içerisinde kendi kalemizi kurabilecek ve geliştirebileceğiz. Osmanlı’nın Yükselişi, en inovatif MMO RTS’lerden biri olarak gösteriliyor. Bugün yayınlanan yapım henüz ilk gün olmasına rağmen büyük bir ilgi ile oyuncular tarafından oynanıyor. Yüksel kaliteli grafiklerle daha çekici bir hal alan mobil oyun Osmanlının mimari yapılarını da oyunculara sunuyor. Ayrıca özel ordu birliklerinin kostümleride oyun içerisinde yer alıyor.

Oyun içerisinde savaşlara arkadaşlarımızı davet edebilecek ve bu mücadeleye onları da ortak edebileceğiz.

Özetle;

“Epik Savaşlar: Türk İmparatorluğu’nun bir Bey’i olarak kendi beyliğinizi yönetecek, Türk dünyasına katkıda bulunacak ve sultanlığın taktiksel, diplomatik, stratejik liderlik gibi özelliklerini geliştireceksiniz.

Sosyal Sistem: Arkadaşlarınızı savaşa davet edebilir ve yenilmez bir lonca kurabilirsiniz. En yakın müttefikleriniz ile omuz omuza savaşın, zaferi takım olarak kutlayın ve düşmanlara korku salın.

Topla, Eğit, Kur, Geliştir: Kaynak toplama, Bina inşaatı, orduları eğitme ve Osmanlı Savaşçılarını geliştirme gibi seçenekler sayesinde güçlenecek ve düşmanlara karşı taktik üstünlük sağlayarak güçlü bir Bey olacaksınız.

Mitoloji: Anadolu topraklarına ait mitolojik söylenceler ve Yunan Mitolojisinden yaratıklar oyuna renk katacaktır. Canavarları yen ve ganimetleri topla.

Eşsiz PVE Deneyimi: Kale Savunma’ya dayalı teknik PVE sisteminin tadını çıkarın.”

Oyunu buradan indirebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.