Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Orijinal Angry Birds Yenilenmiş Sürümde Geri Dönecek

Oyuncular, uzun bir süredir Angry Birds serisinin ilk bölümlerini oynayamıyordu. Ancak Rovio, onları yenilenmiş bir sürümde geri getirmek için çalıştıklarını duyurdu.

Angry Birds kadar başarılı olan sadece birkaç mobil oyun mevcut. Serinin şu anda Star Wars veya Transformers gibi markalarla ilişkilendirilen oyunlar da dahil olmak üzere 27 oyundan oluştuğunu söylemek yeterli. Serinin iki film uyarlaması da oldu. Ne yazık ki, köklerine dönmek ve ilk bölümleri oynamak isteyen dizinin hayranları bir süre önce böyle bir fırsatı kaçırdı. Aralık 2019’dan itibaren eski Angry Birds oyunları Google Play ve App Store’dan kaybolmaya başladı.

Bu hamle bazı oyuncuları çileden çıkardı ancak şimdi bir açıklama yapıldı. Dün Rovio, eylemlerinin nedenlerini açıkladığı bir bildiri yayınladı. İlk Angry Birds oyunlarının ne kadar eski olduğuyla ilgili oldukları ortaya çıktı.

“Sorun şu ki, en yüksek kalitede güncellemeleri ve canlı işlemleri sürdürmek, eski oyunlarımızla mümkün değil çünkü bu oyunların çoğu çok uzun zaman önce eski teknoloji üzerine, eski oyun motorları ve tasarım kullanılarak inşa edildi. Günümüzün mobil teknolojisi ve oyunları manzara, onları desteklemenin savunulamaz olduğu bir yere dönüştü. Oyunların her türlü platform gereksinimine uyması gerektiğinden, onları orada bırakıp güncelleme yapamayız.”

Aynı zamanda şirket, Angry Birds’ün ilk oyunların tamamen vazgeçmeyi düşünmediğini açıkladı.

“Eski hayranların favorilerinden bazılarını (Angry Birds Classic, Angry Birds Seasons gibi) geri almak için büyük bir istek mevcut. Ayrıca şunu söylemek istiyoruz: Üzerinde çalışıyoruz! Bu klasik deneyimleri size geri getirmenin bir yolunu bulacağız. Bu biraz zaman alacak, bizi takip etmeye devam edin. Size güncellemeleri bildireceğiz.”

Angry Birds Klasik

Geliştiriciler, en eski oyunların sıfırdan yeniden yapılması gerektiğini itiraf etti. Bu nedenle, modern mobil platformlara uyarlanacak olan tanınmış oyunların yenilenmiş sürümlerini bekleyebiliriz. Aynı zamanda, büyük bir değişikliğe uğramayacakları da kaydedildi. Yaratıcılar, Angry Birds’ün eski sürümlerine geri dönen oyuncuların onları yıllar önce olduğu gibi deneyimleyebilmelerini istediğini söyledi.

Rovio, erken oyunların iadesi için şu anda yaklaşık bir tarih bile veremediklerini de itiraf etti. Ancak stüdyo, projeyle ilgili düzenli güncellemeleri Twitter‘da yayınlayacak

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.