Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

OPPO Reno Ace 2 Tanıtım Tarihi Duyuruldu

OPPO'nun yeni akıllı telefonu Ace 2 modelinin çıkış tarihi açıklandı.

OPPO’nun yeni amiral gemisi olacak olan Reno Ace 2 modelinin tanıtılacağı tarih açıklandı. 

oppo reno ace 2 tanitim tarihi duyuruldu 2

Geçtiğimiz yıldan itibaren ülkemizde de faaliyet göstermeye başlayan OPPO markasının yeni amiral gemisi olacak olan OPPO Reno Ace 2 modeli geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. OPPO yeni amiral gemi modelinin tanıtılacağı tarihi açıkladı. 

Yapılan açıklama ile birlikte OPPO’nun yeni amiral gemisi olacak olan OPPO Reno Ace 2 modeli 13 Nisan tarihinde tanıtılacak. Reno Ace modelinde olduğu gibi 65W kablolu hızlı şarj özelliğine sahip olacak olan modelin arkasında dairesel bir kamera kurulumunun yer alacağı gelen bilgiler arasında.

5G destekli Qualcomm’un Snapdragon 865 işlemcisinden güç alacak olan modelin 6.5 içn büyüklüğünde AMOLED ekran ile birlikte geleceği düşünülüyor. Arkasında yer alacak olan kamera kurulumunun detayları bilinmiyor olsa da ana kamerasının 48 megapiksel çözünürlüğünde olacağı gelen bilgiler arasında. 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı seçeneğine ek olarak 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanı seçeneğine sahip olacak olan modelin ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı ise şimdilik bilinmiyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.