Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

OPPO Reno 5 ve Reno 5 Pro Modelleri Tanıtıldı

OPPO’nun yeni akıllı telefon modelleri olan Reno 5 ve Reno 5 Pro modelleri tanıtıldı. Yeni modeller şık tasarıma sahip ve 5G desteği sunuyor. 

OPPO’nun bir süredir üzerinde çalıştığı yeni 5G destekli akıllı telefon modelleri OPPO Reno 5 ve Reno 5 Pro modelleri resmen tanıtıldı. İşte OPPO’nun yeni akıllı telefon modellerinin özellikleri. 

oppo reno 5 ve reno 5 pro modelleri tanitildi 2

Türkiye pazarında da bulunun OPPO’nun bir süredir konuşulan akıllı telefon modelleri OPPO Reno 5 ve Reno 5 Pro modelleri tanıtıldı. 5G desteği ile birlikte gelen akıllı telefon modelleri ön kamerasını bir ekran deliği içerisinde taşıyor. Reno 5 modeli düz bir ekran tasarımı ile birlikte gelirken Reno 5 Pro modeli ise kavisli bir ekran tasarımını benimsiyor. 

Reno 5 ve Reno 5 Pro Özellikleri

Cihazların teknik özelliklerine bakmak gerekirse, Reno 5 modelinin 6.43 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlük sunan 90 Hz ekran yenileme hızına sahip OLED ekran ile birlikte geldiğini görüyoruz. Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 765G işlemcisinden alan model kutusundan Android 11 işletim sistemi üzerinde şekillenen ColorOS 11 arayüzü ile birlikte geliyor. 

Önünde 32 megapiksel çözünürlüğünde selfie kamerası bulunan modelin arkasında ise 64 megapiksel ana + 8 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel makro + 2 megapiksel mono portre kamerası bulunuyor.  GB / 12 GB RAM ve 128 GB / 256 GB depolama seçeneklere sahip olan Reno 5 modeli 65W hızlı şarj destekli 4.300 mAh kapasiteli bir bataryadan besleniyor. 

Reno 5 Pro modeli ise 6.55 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlük sunan 90 Hz OLED ekrana sahip. MediaTek’in Dimensity 100+ işlemcisinden güç alan Reno 5 Pro modeli kutusundan Android 11 işletim sistemi üzerinde şekillenen ColorOS 11 ile birlikte çıkıyor. 

Önünde 32 megapiksel çözünürlüğünde selfie kamerası bulunan modelin arkasında ise 64 megapiksel ana + 8 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel makro + 2 megapiksel mono portre kamerası bulunuyor.  GB / 12 GB RAM ve 128 GB / 256 GB depolama seçeneklere sahip olan Reno 5 modeli 65W hızlı şarj destekli 4.350 mAh kapasiteli bir bataryadan besleniyor.

Ekrana entegre parmak izi okuyucusuna sahip olan akıllı telefon modellerinden Reno 5 modeli 412 dolar fiyat etiketine sahipken Reno 5 Pro modeli ise 519 dolar fiyat etiketine sahip. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.