Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Oppo Find X2 Modelinin Önemli Özelliği Ortaya Çıktı

Oppo Find X2 modelinin önemli bir özelliği kesinleşti.

Oppo’nun gelecekten gelen tasarıma sahip olacak olan Oppo Find X2 modelinin önemli bir özelliği ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde tanıtım tarihi ve bazı özellikleri ortaya çıkan Oppo Find X2 modelinin özellikleri şekillenmeye devam ediyor. 

oppo find x2 modelinin onemli ozelligi ortaya cikti 2

Tasarımsal anlamda diğer akıllı telefon modellerinden farklı olacak olan Oppo Find X2 modelinin 2020 yılının ilk çeyreğinde tanıtılacağı açıklanmıştı. Oppo Find X modelinin yerini alacak olan Find X2 modeli, gücünü Qualcomm’un yeni nesil güçlü işlemcisi olan Snapdragon 865 işlemcisinden alacak. Motorlu bir kamera yapısına sahip olacak olan Oppo Find X2 modeli 50W kablosuz hızlı şarj özelliği ile birlikte gelecek. Oppo Find X2 modelinin hızlı şarj özelliğinin ise 100W olacağı düşünülüyor. 

Oppo 2020 Yılına Damgasını Vurmak İstiyor

Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo 2020 yılına damgasını vurmak için birbirinden iddialı yeni akıllı telefonları üzerinde çalışıyor. Oppo Find X2 modelini önümüzdeki aylarda tanıtacak olan Oppo’nun bu tanıtım öncesinde Oppo Reno 3 Pro 5G modelini tanıtacak. 

Qualcomm Snapdragon 765G işlemcisinden güç alacak olan Oppo Reno 3 Pro 5G modelini 5G bağlantıları destekleyecek. 

30W hızlı şarj destekli 4.025 mAh kapasiteli bir batarya ile birlikte gelecek olan Oppo Reno 3 Pro 5G modeli 6.5 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlük sunan 90 Hz yenilime hızına sahip bir ekran ile birlikte gelecek. 12 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanına sahip olacak olan Reno 3 Pro 5G modelinin arkasında 48 megapiksel + 13 megapiksel + 8 megapiksel + 2 megapiksel çözünürlüğünde kameralardan oluşacak olan dörtlü kamera sistemi ile birlikte gelmesi bekleniyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.