Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

OPPO Find X2 Bekleyenleri Üzen Açıklama

OPPO'nun merakla beklenen yeni akıllı telefonunu bekleyenlere kötü haber geldi.

OPPO başkan yardımcısı OPPO Find X2 modelinin ekran altı kamerayla gelip gelmeyeceği konusunda açıklamalarda bulundu. 

oppo find x2 bekleyenleri uzen aciklama 2

2020 yılının ilk ayında tanıtılacak olan yeni akıllı telefonların özellikleri netleşmeye başladı. Çin’in önemli akıllı telefon üreticilerinden birisi olan OPPO’nun tasarımıyla çok konuşulacak yeni akıllı telefonu OPPO Find X2 modelinin ekran altında kamera özelliği ile geleceği düşünülüyordu. 

Geçtiğimiz Haziran’da under – display olarak isimlendirilen ekran altı kamera teknolojisinin prototipini duyuran OPPO’nun bu yeni teknolojisini 2020 yılında duyuracağı yeni amiral gemi modellerinde kullanacağı düşünülüyordu. OPPO’nun Find X2 modelinde kullanılması beklenen yeni kamera sistemi ne yazık ki Find X2 modelinde bulunmayacak. Find X2 kullanıcılarına bu kötü haberi OPPO şirketinin başkan yardımcısı Brian Shen verdi. 

OPPO Gizli Kamera Teknolojisini Geliştirmeye Devam Ediyor

Brian Shen konu ile ilgili olarak kişisel Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Ekran altı kamera teknolojisinin seri üretime hazır olmadığını açıklayarak, OPPO Find X2 modelinin bu teknolojiyi kullanmanın mümkün olmadığını duyurdu. Shen açıklamasında ayrıca bu kamera modülünü üretmenin ve ekranın altına yerleştirmenin birçok zorluğu bulunduğunu belirtti. Ekran altında gizlenen kamera sisteminin hem ekranın ışık geçirgenliği sağlayan şeffaf bir malzemeden yapılması hem de çekilen fotoğrafın kalitesinin bu ekrandan etlilenememesi büyük önem arz ediyor. Bakalım yeni ekran teknolojisi OPPO’nun hangi akıllı telefonununda kullanacağını zaman içerisinde göreceğiz. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.