Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Opoo Reno 7 Tanıtıldı! İşte Özellikleri

Son zamanlarda sızıntılarla akıllı telefon meraklıların dilinden düşmeyen Oppo Reno 7 nihayet piyasaya sürüldü.

Son zamanlarda akıllı telefon pazarında çıkış yapan Oppo, yeni amiral gemilerini kullanıcılarının beğenisine sunmak için piyasaya sürdü. Şirket 2 yeni amiral gemisi piyasaya sürdü. Bu haberimizde Oppo Reno 7 akıllı telefonunun özellikleri ve fiyatına bakacağız. Lafı uzatmadan haberimize geçelim.

Akıllı telefonun ekran özelliklerine bakacak olursak, Pro modelinden bir tık daha küçük 6.44” OLED ekrana sahip ancak onun gibi aynı FHD+ ekran çözünürlüğü sunmakta. Cihaz 90Hz ekran tazeme hızı, ekran içi parmak izi tarayıcısını ve 32 Megapiksel ön kamera ile kutudan çıkacak.

Oppo Reno 7 Şık Bir Tasarıma Sahip

Oppo Reno 7

Öte yandan,akıllı telefon ayrıca toplam üç kamera ile birlikte geliyor. Bununla birlikte, orta sınıf modeller arasında kullanılan 64 Megapiksel OmniVision OV64B görüntüleme sensörü için üst düzey 50 Megapiksel Sony IMX766 sensörünü değiştirir. Reno 7 Pro 5G’de gördüğümüz 8 Megapiksel ultra geniş ünite ve 2MP makro kamera eşlik edecek.

Devam edecek olursak akıllı telefonda ayrıca, bellek bölümünde 12 GB’a kadar RAM ve 256 GB yerleşik depolama ile birlikte donatılmış bir Qualcomm Snapdragon 778G mobil işlemci tarafından destekleniyor. Aynı şekilde, 60W gibi biraz daha yavaş bir şarj hızına sahip 4.500mAh pile sahip olacak.

Tıpkı Oppo Reno7 Pro 5G gibi Mavi, Siyah ve Altın olmak üzere üç farklı renkte sunuluyor. Cihaz 423 dolar, 470 dolar 517 dolar olarak fiyatlandırılıp raflarda kullanıcılarını bekleyecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.