Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

OnePlus’tan Sevgililer Günü’ne Özel Kıpkırmızı 5T Modeli!

Sevgililer Günü'ne özel telefon modeli geliştiren şirketler arasına OnePlus da "OnePlus 5T Lava Red Edition" ile katıldı.

Sevgililer Günü’ne sayılı günler kala akıllı telefon üreticileri “özel sürüm” modellerini yavaş yavaş piyasaya çıkarmaya başladı. Çinli Huawei‘nin bu özel gün için ürettiği kırmızı renkli Honor 7X modelini tanıtmasının ardından benzer bir hamle de OnePlus’tan geldi. “Lava Red” adındaki sıcak, alev kırmızısı renk tonunu taşıyan OnePlus 5T modeli Avrupa ve ABD’de satışa çıkmak için gün sayıyor.

1 nXnN9lBSH IfXaTdqdTXPA

Aslında OnePlus 5T Lava Red Edition isimli bu özel sürüm telefon piyasaya süreli bayağı oldu. Ancak zamanında yalnızca Çin ve Hindistan genelinde satışa sunulan kıpkırmızı renkli OnePlus 5T, ilk kez ABD ve Avrupa genelindeki ülkelerde Sevgililer Günü’ne özel olarak satışa çıkacak.

Orijinal OnePlus 5T ile arasında fark yok gibi

Kasım ayında tanıtılan OnePlus 5T ile kırmızı renkli özel OnePlus 5T arasında cihazların rengi dışında fark yok sayılır. Ancak siyah 5T modeline kıyasla kırmızı 5T çok daha tırtıklı bir dış kasaya sahip. Bu da cihazın elde tutuşunu daha ergonomik kılıyor. Ayrıca kırmızı OnePlus 5T’yi elinizden kaydırıp yere düşürmeniz, siyah renkliye göre daha zor.

OnePlus 5T Lava Red Special Edition

Seramik parmak izi okuyucu sensörünün de kırmızı renge boyandığı Lava Red OnePlus 5T ile ilk kez girdiğiniz bir ortamda dikkatleri üzerinize çekmeniz işten bile değil.

8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanıyla gelen bu güzelliğin fiyatı ise 559 dolar, yani yaklaşık 2 bin 100 TL.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.