Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

OnePlus 9T Modeli İptal Edildi

Ülkemizde de satışta olan OnePlus markası, OnePlus 9T modelinin çıkıp çıkmayacağını açıkladı.

Akıllı telefon pazarının dikkat çeken markalarından olan OnePlus, geleceğe yönelik önemli açıklamalarda bulundu. OnePlus bu açıklamasında OnePlus 9T ve yeni modelleri ile yeni yazılımları konusuna değindi.

OnePlus 9T Modeli Gelmeyecek

OnePlus CEO’su Pete Lau, bu yıl bir OnePlus 9T modeli gelmeyeceğini açıkladı. Firma artık T serisi yeni bir akıllı telefon üretmeyecek. OnePlus 2021 yılını 9 ve 9 Pro modelleriyle sonlandıracak.

Şirket 2022 yılının ilk çeyreğinde OnePlus 10 ile tüketicilerinin karşısına çıkacak. Yeni amiral gemi modeli Color OS ve Oxygen OS’i bir araya getiren Android 12 işletim sistemi üzerinde şekillenen yeni arayüze sahip olacak. Color OS ve Oxygen OS’i bir araya getirecek olan yeni arayüz 2022 yılında OnePlus 8 ve OnePlus 9 modellerine de getirilecek.

oneplus 9t modeli

Color OS Ve Oxygen OS Neden Birleşiyor?

Bilindiği üzere OnePlus ve OPPO markaları, BBK Electronic Corparation şirketinin bir parçası. Geçtiğimiz yıl bu iki şirket arge konusunda artık ortak bir çalışma yapacaklarını belirtmişti. OPPO ve OnePlus’ın artık arge konusunda ortak bir çalışma yürütecek olması, sektör için önemli bir adım olarak yorumlanıyor. Yeni arayüzün nasıl bir deneyim sunacağını ilerleyen günlerde göreceğiz.

OnePlus 9 RT Modeli Geliyor

OnePlus 9T modeli gelmeyecek olsa da OnePlus 9 RT, 15 Ekim tarihinde duyurulacak. Bu bilgi her ne kadar OnePlus tarafından doğrulanmamış olsa da firmaya yakın kaynaklar tarafından doğrulanmış durumda.

6.55 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlük sunan 120 Hz AMOLED ekran ile gelecek olan 9 RT modeli, Qualcomm Snapdragon 870 işlemciye sahip olacak. Üç farklı RAM ve depolama seçeneğine sahip olacak olan modelin 4.500 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.