Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

One Piece World Seeker 2019’a Ertelendi

One Piece World Seeker'ın hazır olması için ek süreye ihtiyacı var.

Bir erteleme haberi daha geldi ve bu se fer de beklenen anime temalı oyun One Piece World Seeker 2019 yılına ertelendi. CODE VEIN ve God Eater 3’e gelen ertelemelerin ardından, şimdi de One Piece World Seeker’ın çıkış tarihi ileri alındı. Bu üç oyun da normalde 2018 içinde çıkacaktı fakat dağıtımcı firma oyunların yapımı için biraz daha süreye ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

one piece world seeker 2019a ertelendi 1

Bandai Namco Entertainment’ın baş yapımcısı olan Koji Nakajima bir açıklam yaparak şu sözlere yer verdi:

One Piece World Seeker, yapılmış en iddialı One Piece oyunu olacak. Oyunun yüksek potansiyelinin farkındayız ve hayranların beklentilerini karşılamak istiyoruz. Bu yüzden de çıkış tarihini ileri almak konusunda zor bir karar aldık ve mümkün olduğu kadar iyi hale getirmek için ek geliştirme süresinden faydalanacağız.’

Ayrıca bunun dışında New Gundam Breaker’ın PC sürümü hakkında henüz bir açıklama da yok. Bandai Namco oyunun Haziran 2018’de çıkacağını söylemişti, ardından yaz aylarının sonuna kadar ertelemişti. Fakat artık Eylül ayına giriş yaptık ve hâlâ New Gundam Breaker’ın akıbeti ne oldu bilinmiyor.

Görünüşe göre 2019, Bandai Namco için epey zor geçecek. Firmadan Twin Mirror, The Dark Pictures, Digimon Survive ve Ace Combat 7 gibi yeni oyunlar gelecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.