Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Old School RuneScape 5 Milyon İndirmeyi Geride Bıraktı!

Old School RuneScape iki farklı mobil platformda 5 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanıyor.

Jagex Games Studio tarafından geliştirilen ve mobil macera oyunları arasında yer alan Old School RuneScape 5 milyon indirmeyi geride bıraktı.

Old School RuneScape 5 Milyon İndirmeyi Geride Bıraktı 2

MMORPG alanında adeta bir çığır açan ve inanılmaz bir hız ile mobil platformda yayılan Old School RuneScape oyunculara geniş ve zengin bir atmosfer sunuyor. Kaliteli içeriklerin ve zengin bir yapının yer aldığı oyunda benzersiz görevler yapıyor ve karakterimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Dünya haritası ile yeni yerler keşfetme ve yeni içerikler ile karşılaşma fırsatı sunan yapım, mobil platformda oldukça başarılı bir süreç geçiriyor.

Hem Android hem de İOS platformunda deli gibi oynanan Old School RuneScape 5 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaya devam ediyor. İlk kez 2001 yılında karşımıza çıkan yapım, toplamda 260 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanarak günümüze kadar ulaştı. MMO dünyasında farklı bir konuma sahip olan yapım, Android ve İOS platformunda 5 milyondan fazla oyuncuya ulaşarak şu sıralarda oynanmaya devam ediyor. Çapraz platform olarak oynanan yapım iki farklı mobil platformdaki oyuncuları karşı karşıya getiriyor.

Oyun tamamen ücretsiz olarak indirilip oynanabiliyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.