Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Obi-Wan Kenobi Dizisinin Çekimleri Tamamlandı

Yıllar sonra Star Wars evrenine geri dönecek olan ünlü aktör Ewan McGregor, başrolünde olduğu Obi Wan Kenobi dizisinin çekimlerinin tamamlandığını söyledi.

Pazar günü sahiplerini bulan 73’üncü Emmy Ödülleri sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü aktör Ewan McGregor, heyecanla beklenen Obi Wan Kenobi dizisi hakkında önemli ipuçları verdi. Star Wars evrenine dayanan Disney Plus serisinde yeniden ikonik karakteri canlandıracak olan McGregor, dizinin çekimlerinin tamamlandığını söyledi.

50 yaşındaki İskoç oyuncu pazar günü muhabirlere verdiği demeçte, “Obi Wan Kenobi dizisinin çekimlerini bitirdik ve gerçekten çok eğlenceliydi. Deborah Chow ile çalışmaktan gerçekten keyif aldım ve hayal kırıklığına uğratmayacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Obi Wan Kenobi Dizisinde Anakin Skywalker da Olacak

Obi Wan Kenobi dizisi

The High Cost of Living adlı ilk uzun metrajlı filmi ile tanınan Chow, Star Wars dizisinin yönetmenliğini ve yapımcılığını üstleniyor. Çekimler sırasında yeni teknolojiler kullandıklarını söyleyen McGregor, “Bu, daha önce içinde yer aldığım üç Star Wars filminden çok daha farklı bir deneyimdi” şeklinde konuştu.

Star Wars: Episode I – The Phantom Menace (1999), Star Wars: Episode II – Attack of the Clones (2002) ve Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith (2005) filmlerinde Obi-Wan Kenobi rolünü canlandıran başarılı oyuncu, 15 yılı aşkın bir sürenin ardından ikonik karaktere geri dönmüş oldu.

Obi Wan Kenobi Ewan McGregor

Netflix mini dizisi Halston’daki rolüyle drama dalında En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanan McGregor, sahneye sakalsız çıkmıştı. Bu da oyuncunun Obi Wan Kenobi dizisinde sakallı olduğu için çekimlerin bittiği şüphesini uyandırmıştı. İskoç aktörün açıklamasıyla birlikte bu şüphe resmiyete kavuştu.

Dizinin konusu belirsizliği koruyor, ancak Anakin Skywalker‘ın (Darth Vader) Star Wars evrenine geri döneceğini biliyoruz. Karakter, filmlerde olduğu gibi Hayden Christensen tarafından canlandırılacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.