Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Nvidia, Vampyr Ve Jurassic World Evolution Uyumlu Oyun Sürücülerini Yayınladı!

Nvidia'nıjn yeni oyun sürücüleri yayınlandı.

Yeni çıkan oyunlara özel sürekli güncel oyun sürücüleri sunan Nvidia, oyunlara verdiği destek ile oyuncuların da beğenisini kazanıyor.

Nvidia Vampyr Ve Jurassic World Evolution Uyumlu Oyun Sürücülerini Yayınladı 2

Dün konsol ve bilgisayar platformunda oyunculara sunulan Vampyr şu sıralar keyifle oynanırken, Nvidia’da oyuncuların en iyi deneyim alabilmesi için Vampyr ve Jurassic World Evolution için özel olarak optimize edilmiş olan oyun sürücülerini yayınladı. Aksiyon ve gerilim sahnelerini oyunculara kusursuz bir şekilde sunacak olan yeni oyun sürücüleri, 398.11 WHQL sürüm numarasına sahip olarak duyuruldu. Yeni gelen optimize ile bilgisayarların CPU kullanımları da azaltılmış olacak. Oyuncular bu iyileştirme ile oyunu daha hızlı açacak ve daha iyi bir performans alacak.

12 Haziran’da PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için yayınlanacak olan Jurassic World Evolution, daha oyuncuların karşısına çıkmadan yeni bir oyun sürücüsü aldı. Oyuncular yen güncelleme ile Jurassic World Evolution’ın aksiyon sahnelerinde adeta nefeslerini tutacaklar. Yayınlanan yeni oyunlar için sık sık güncelleme yapan Nvidia, bu özelliği ile oyunculara en iyi deneyimi sunmaya devam ediyor. Güncelleme ile Hitman ve Call of Duty: WWII’de yer alan bazı sorunlarında ortadan kaldırıldığını da belirtelim.

Nvidia’nın en son oyun sürücüsünü buradan indirebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.