Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

NVIDIA GeForce 391.35 WHQL Sürücüsü Yayınlandı

Nvidia yeni sürücülerini Far Cry 5 için optimize etti.

Ekran kartı devi firma Nvidia, cihazları için en yeni sürücüleri yayınladı. Yama notlarına göre NVIDIA GeForce 391.35 WHQL sürücüleri bugün satışa çıkan, beklenen oyun Far Cry 5 için özel olarak optimize edildi. Yeni sürücüyle birlikte aynı zamanda hem GRIP, hem de WRC 7 için SLI profilleri ekleniyor / güncelleniyor.

Nvidia geforce 31 35 whql surucusu yayinlandi 1

Bugün kullanıcılara sunulan NVIDIA GeForce 391.35 WHQL sürücüsüyle birlikte GeForce Experience’daki hafıza sızıntısı problemi ortadan kaldırırken, bu durum Nvidia Freestyle kullanılan oyunlarda performans kaybına yol açıyor ve kullanıcı deneyimini etkiliyordu. Aynı zamanda GeForce 3D Profile Manager aracının profilleri yüklemesinin önüne geçen bir hata da bulunuyordu. Her iki durum da yayınlanan bu yeni driver ile birlikte çözülmüş oldu.

Tabii her zaman olduğu gibi yeni sürücü aynı zamanda sürücü bileşenleri üzerinde çeşitli güvenlik güncellemeleri de yapıyor ve cihazı daha korunaklı hâle getiriyor. Far Cry 5’i satın alanların optimum düzeyde oyun deneyimi için mutlaka kullanmasını tavsiye ettiğimiz NVIDIA GeForce 391.35 WHQL numaralı sürücüleri bu bağlantı üzerinden indirebilirsiniz. Herkese keyifli oyunlar!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.