Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Nvidia, 12 Ocak’ta RTX 3000 Dizüstü Bilgisayar GPU’larını Tanıtacak

Nvidia, dizüstü bilgisayarlar için RTX 3000 serisi lansmanını yapmaya başladı. GPU üreticisi yarın CES için sanal bir basın etkinliği düzenliyor.

Nvidia, dizüstü bilgisayarlar için RTX 3000 serisi lansmanını yapmaya başladı. GPU üreticisi yarın CES için sanal bir basın etkinliği düzenliyor. RTX 3000 serisi GPU’ların mobil sürümlerini tanıtması büyük ölçüde bekleniyor. Yeni bir tanıtım videosu, Nvidia’nın yapacağı diğer bazı duyuruların yanı sıra çok net bir dizüstü bilgisayar ipucu içeriyor.

Tom’s Guide, tanıtımın dört görüntü içerdiğini belirtiyor: bir oyun dizüstü bilgisayarı, Outriders oyunu, bir GeForce RTX logosu ve yeniden boyutlandırılabilir BAR (Temel Adres Kaydı). Oyun dizüstü bilgisayarı RTX 3000 mobil GPU’ları ima ediyor. Ancak RTX logosunun daha fazla masaüstü GPU’yu taklit etmesi de muhtemel. Söylentiler, Nvidia’nın en son RTX 3060 Ti kartının altında fiyatlandırılacak bir RTX 3060 GPU’yu tanıtmaya hazır olduğunu öne sürdü.

nvidia geforce rtx 3060 ti

Yeniden boyutlandırılabilir BAR desteği, Nvidia’nın RTX kartları için gelecek bir sürücü güncellemesi için bir ipucu gibi görünüyor. AMD’nin Akıllı Erişim Belleği gibi, Nvidia da kare hızlarını iyileştirmek için bir CPU ve GPU arasındaki verimi artırabilir. Anakart üreticilerinin hem Intel hem de AMD CPU’ları için bunu etkinleştirmek için BIOS güncellemeleri sağlamaları gerekecek, ancak Nvidia’nın tanıtımı, gerekli sürücü desteğini de sunmaya hazır olduğunu gösteriyor.

Nvidia, CES basın etkinliğini 12 Ocak’ta TSİ 20.00’da düzenleyecek ve tüm duyuruları gerçekleştikçe sizler ile haberleri paylaşmaya devam edeceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.