Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Northgard Çıkış Tarihi Belli Oldu

Geçen yılın başarılı strateji oyunu Northgard tam sürüme geçiş yapıyor.

Gerçek zamanlı strateji oyunu Northgard geçtiğimiz yıl Şubat ayında satışa sunulmuştu. Erken Erişim programı kapsamında sunulan ve Nors mitolojisini tema olarak işleyen oyun, orijinal içeriğiyle de büyük beğeni toplamıştı. Shiro Games tarafından hazırlanan bağımsız yapım, nihayet tam sürüm çıkış tarihine de kavuştu.

Northgard cikis tarihi belli oldu 1

Neredeyse tam 1 seneyi Erken Erişim’de geçiren Shiro Games yapımı, Viking temalı RTS – koloni simülasyon oyunu Northgard, 7 Mart 2018 tarihinde tam sürüme geçiş yapacak. Aynı zamanda duyuruyla ilgili yeni bir campaign fragmanı da yayınlandı.

Tam sürüm çıkışıyla birlikte Northgard’a 11 yeni hikâye bölümü eklenecek ve oyunun senaryo modu genişletilecek. Aynı zamanda multiplayer modunda da eklentiler olacak. Northgard şu anda çok oyunculu oynanabiliyor, aynı zamanda eşli oyunlara da izin veriliyor.

Shiro Games tarafından devamlı olarak güncellenen, son dönemlerin en başarılı strateji oyunlarından biris kabul edilen şu anda Steam üzerinde 50 TL fiyat etiketiyle satılıyor. Buna rağmen oyunun Mart ayındaki çıkışından sonra fiyatının bir miktar artacağı açıklandı. Muhtemelen 7 Mart’ta Northgard’ı yaklaşık 60 TL’den satın alabileceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.