Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Nokia T20 Yeni Görselleri İle Karşımızda!

Nokia'nın yakın zamanda tanıtacağı tableti T20'den yeni haberler var.

Nokia geçen hafta attığı bir tweet ile çıkacak yeni ürünlerinin haberini vermişti. Tweet’de bulunan kapalı kutunun ise Nokia’nın piyasaya süreceği T20 tableti olduğuna neredeyse emindik. Bugün ise tabletin yeni görselleri karşımıza çıktı.

Nokia T20 Hakkında Şu Ana Kadar Bildiklerimiz

Nokia G50 5G akıllı telefon modeli ile Nokia T20 tableti, Nokia’nın resmi duyurusuna göre 6 Ekim tarihinde düzenlenecek bir etkinlik kapsamında lansmanı yapılacak. Hatırlarsınız telefon geçtiğimiz haftalarda direkt olarak Roland Quandt tarafından detaylı olarak sızdırılmıştı. Oldukça standart tasarımımı yukarıda gördüğünüz dalma çentikli ve genel olarak eski görünümlü telefon, gücünü Snapdragon 480 5G işlemciden alıyor ve Avrupa’da 259 Euro (2.690 Türk Lirası) fiyatla raflara çıkmaya hazırlanıyor.

Nokia T20

Nokia T20’nin 10W hızlı şarjı destekleyeceğini ve Mali-G52 GPU içeren bir Unisoc işlemciyle donatılacağını biliyoruz. 10.36 inç IPS LCD ekran ile gelecek tablet aynı zamanda 64 GB depolama alanı ve 4 GB Ram‘e sahip olacak. WiFi ve 4G olmak üzere iki farklı versiyona sahip.

WiFi sürümünün 257 Euro (2.660 Türk Lirası), 4G sürümü ise 280 Euro (2.900 Türk Lirası) olacağı bilgisi verilen tablet, HMD Global çatısı altında çıkan ilk, Nokia imzalı ise ikinci Android tablet olacak.

Bu yıl bitmeden OPPO, Vivo, Realme, iQOO ve Xiaomi imzalı birçok yeni tablet modeli satışa çıktı ve çıkacak. Bunlar arasında yukarıda da söylediğimiz gibi Nokia T20 Android tablet modeli de olacak. Nokia’nın uzak doğulu rakipleri ile nasıl bir rekabet içerisinde olacağını ise zaman gösterecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.