Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Nokia 8 Pro Tam 5 Tane Kamerayla Geliyor!

Nokia'nın yeni amiral gemisi Nokia 8 Pro'da toplam 5 tane kamera bulunacak.

Teknoloji sitelerine yansıyan son gelişmelerde HMD Global‘in bu yılın Ağustos ayında tam 5 lensli kameraya sahip Nokia 10 isimli yeni amiral gemisi modelini tanıtacağı bilgisi yer alıyordu. Ancak bugün elde ettiğimiz bilgiler Nokia 10 isimli modelin iptal edildiğini, Çinli HMD Global’in Nokia 8 Pro adı verilen 5 kameralı telefon üzerine çalıştığını gün yüzüne çıkardı.

Nokia 8 Pro Tam 5 Tane Kamerayla Geliyor

Nokia Power User sitesinin güvenilir bir kaynaktan edindiği bilgilerde Nokia 8 Pro’nun HMD Global’in yeni amiral gemisi modeli olacağı da yer aldı. Bu yılın ilk günlerinde Nokia 10 ismi ortalıkta dolaşıyordu, ancak görünen o ki Nokia 10 yerine Nokia 8 Pro için hazırlıklar sürüyor.

Snapdragon 845 kullanılacak

Nokia 8 Pro modelinde Qualcomm‘un amiral gemisi cihazlar için ürettiği Snapdragon 845 işlemcisi tercih edilecek. Cihazın isminde yer alan “Pro” ibaresi, üstün kamera yeteneklerine de bir vurgu. Dönen zoom teknolojisinin yanı sıra beş lensten oluşan kamera donanımı da Nokia 8 Pro’daki yerini alacak.

Yukarıda yer alan taslak çiziminde, solda Nokia 8 Pro görülüyor. Sağdaki cihazın ise Nokia 8 Sirocco olarak da bilinen Nokia 9 olması kuvvetle muhtemel. Boy ve kamera modüllerinin dışında her iki cihaz da birbirine hayli benziyor.

Parmak izi okuyucusunun beş lensli kamera donanımının hemen altında konumlandırılacağı Nokia 8 Pro’nun ekranı 18:9 orantıyı destekleyecek. Şu aşamada cihaza dair herhangi bir fiyat bilgisi verilmiş değil. Üstelik HMD Global, bu modeli Nokia 8 Pro yerine farklı bir isimle de piyasaya sürebilir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.