Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Nokia 7 Plus’tan Yeni Fotoğraflar Geldi

Nokia'nın tanıtmak için gün saydığı Nokia 7 Plus modeline ait yeni fotoğraflar paylaşıldı.

HMD Global yakın tarihte piyasaya süreceği konuşulan Nokia 7 Plus modeliyle bu aralar teknoloji sitelerinin gündeminden hiç düşmüyor.

Nokia 7 Plustan Yeni Fotoğraflar Geldi 1 e1519407793862

Bugüne dek birçok sızıntı kaynaklı haberi ve fotoğrafının paylaşıldığı Nokia 7 Plus, ilk kez Evan Blass tarafından gün yüzüne çıkarılmıştı. Şimdi ise Nokia’nın amiral gemisine ait olduğu öne sürülen yeni render görüntüleri paylaşıldı.

İki farklı renk seçeneğine sahip

Elimizdeki fotoğraflara bakarak Nokia 7 Plus’ın iki farklı renk seçeneğiyle geleceğini söyleyebiliriz. Her ikisinde de turuncu ve altın rengi şeritlere ev sahipliği yapan Nokia 7 Plus hem siyah, hem de beyaz renkle piyasaya çıkabilir. Nitekim Evan Blass’ın ilk kez paylaştığı fotoğraflarda da cihaz bu renklerde görülmüştü.

Nokia ve Zeiss işbirliği devam ediyor

Öte yandan sızdırılan bu render görüntüleri, Nokia 7 Plus’ta tam ekran tasarımının kullanılacağını da doğruluyor. Cihazın ön yüzünde hiçbir fiziksel buton kullanılmayacak. Selfie kamerası ise sağ üst köşede Nokia logosunun hemen öncesinde konumlandırılmış.

Arka tarafta ise Zeiss işbirliğiyle geliştirilen çift lensli kamera, kullanıcılara göz alıcı güzellikte fotoğraflar çekebilme fırsatı sunuyor. Bu iki lensin 12 MP ve 13 MP değerlere sahip olması da beklentiler arasında. Kameranın altında ise yuvarlak parmak izi okuyucu sensörü yer alıyor.

Donanımı da yabana atmamak gerek

Tasarımıyla teknoloji editörlerinden geçer not almayı başaran Nokia’nın yeni amiral gemisinde Qualcomm Snapdragon 660 işlemci ve 4 GB RAM mevcut.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.