Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

No Man’s Sky Haftaya Yeni Bir Güncelleme Alacak!

No Man's Sky ücretsiz bir güncelleme alacak.

2016 yılından bu yana konsol ve bilgisayar platformunda oynanan No Man’s Sky önümüzdeki hafta ücretsiz bir güncelleme alacak.

No Mans Sky Haftaya Yeni Bir Güncelleme Alacak 2

Hello Games’in başarılı oyunları arasında yer alan ve bizleri açık bir uzay atmosferine götüren No Man’s Sky önümüzdeki hafta ücretsiz bir güncelleme alacak. Güncelleme ile ne yazık ki oyun içerisine yeni içerikler gelmeyecek. Haftaya yayınlanacak olan güncelleme ile oyun içerisindeki hatalar düzeltilirken bazı iyileştirmeler de yapılacak. Tek oyunculu ve çok oyunculu olarak oynanabilen yapım da geçtiğimiz aylarda aldığı güncellemeler ile oyunculara ücretsiz içerikler ve misyonlar sundu.

Yayınlandığı günden bu yana geniş kitlelere hitap eden başarılı yapım, zamanla oyuncu kitlesini de artırarak geliştirici ekibin yüzünü güldürmeyi başardı. Aldığı güncellemeler ile daha gelişmiş içeriklere ve yapıya kavuşan oyun, önümüzdeki hafta alacağı güncelleme ile de hatalara ve iyileştirmelere odaklanacak. Buna ek olarak geliştirici ekip Hallo Games daha birçok yenilik üzerinde çalışıyormuş. Önümüzdeki haftalarda gelecek olan birçok güncelleme yeni içerikler karşımıza çıkaracak.

No Man’s Sky, Steam’de 150.00 TL olarak satılıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.