Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

No Man’s Sky Bugün Yeni Bir Güncelleme Alacak!

No Man’s Sky'a yeni bir güncelleme geliyor.

2016 yılından bu yana PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için geliştirilen No Man’s Sky, bugün içerisinde yeni bir güncellemesini oyunculara sunacak.

No Man’s Sky Bugün Yeni Bir Güncelleme Alacak 2

Hello Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan No Man’s Sky oyuncuları uzayın derinliklerine götürüyor ve alışılmışın dışında bir gezegende maceraya çıkmalarını sağlıyor. Açık dünya oyunları arasında yer alan yapım bilim kurgu tadında bir uzay keşif oyunu olarak karşımıza çıkmaktadır. Steam’de bilgisayar oyuncuları tarafından mercek altına alınan yapım, incelemelerde hayal kırıklığı uğratsa da oldukça geniş bir kitle tarafından oynanıyor.

Tek oyunculu olarak oynanabilen yapım 14 farklı dil seçeneğine sahip. Bugün yeni bir güncellemeyi konsol ve bilgisayar oyuncularına sunacak olan Hello Games, oyunculara daha gemiş ve daha zengin bir içerik sunacak. Detaylı grafikleri ve şık tarasarımı ile dikkatleri üzerine çeken yapım, yeni güncellemesi ile oyun içersinde bazı değişikliklerde meydana getirecek. Özellikle oyun içerisindeki dengeleme daha iyi bir oynanabilir atmosfer yaratacak.

No Man’s Sky, Steam’de 150.00 TL olarak bilgisayar oyuncularına sunulmaya devam ediyor. Oyunun güncellemesi tüm platformlarda geçerli olacak.

No Man's Sky | NEXT Trailer | PS4

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.