Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Nintendo’nun Mobil Platforma Gelecek Olan Yeni Oyunu Belli Oldu!

Mario Kart mobil platforma geliyor.

Günümüzün en çok satış yapan oyun konsolu Nintendo Switch, oyun kütüphanesini her geçen gün biraz daha zenginleştirmeye devam ediyor. Nintendo bugün 1 milyondan fazla satış yapan oyunlarının da listesini hayranları ile paylaştı.

Nintendo’nun Mobil Platforma Gelecek Olan Yeni Oyunu Belli Oldu 2

Son iki yılda inanılmaz başarılara imza atan Nintendo sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Nintendo bu sabah saat 04:36 sularında Twitter üzerinden yaptığı duyuru ile oyun severler’in dikkatini bir kez daha çekmeyi başardı. Konsol oyunlarını yavaş yavaş mobil platform oyuncularına sunan Nintendo, mobil platforma gelecek olan sıradaki oyunu da duyurdu.

Super Mario Run ile mobil platforma giriş yapan Nintendo, mobil platformu kasıp kavurmaya devam edecek. Bu sabah saatlerinde mobil platforma Mario Kart oyununu da yayınlayacağını duyuran ünlü firma oyuncuların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Fire Emblem Heroes ve Animal Crossing Pocket Edition ile mobil platformda başarılı işlere imza atan Nintendo yeni oyunun 2019’un Mart ayında yayınlanacağını belirtti. Yarış oyunu türünde yayınlanan oyun mobil platformda da beklenen başarıya ulaşılabilecek mi bekleyip göreceğiz. Oyunun ne gibi özelliklere sahip olacağı şuan için bilinmiyor. Söylentilere göre konsol platformundakinin hemen hemen aynısı olacakmış.

Mario Kart mobil platforma 2019’un Mart ayında çıkış yapacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.