Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Nintendo Switch Indie Canlı Yayını Yarın Yapılacak

Nintendo Switch Indie World etkinliği yarın Türkiye saati ile 20:00'da başlayacak.

Nintendo, 16 Mart Salı günü yarın 20 dakikalık bir canlı akış gerçekleştirecek ve Nintendo Switch için gelecek bağımsız oyunlar hakkında yeni ayrıntılar ortaya çıkaracak. Yayın Türkiye saatiyle 20:00’da başlayacak ve elbette tüm duyuruları gerçekleştikçe duyuracağız.

Nintendo Switch Indie Canlı Yayını Yarın Yapılacak 1

 

Bir süre önce açıklanan ve bir çok Nintendo Switch kullanıcısının çıkmasını merakla bekledi, hafta sonu Switch için ESRB derecesi ile açılan Void Bastards’ın açıklanması. Her yıl bir çok oyun fuarı ve etkinliği düzenleniyor, bunların hepsinde yeni çıkmış, çıkacak olan yada geliştirilmeye başlanmış olan oyunların tanıtımı yapılıyor.

Ancak bu yıl ki bir çok oyun fuarı ve etkinliği iptal edilmiş durumda. Hatta e-spor organizasyonları da mevcut Coronavirüs salgını yüzünden iptal edilmeye başlandı. Bu oyun fuarlarında bir çok yeni oyun oyuncuların beğenisine sunuluyor.

Bir çok oyun firması tarafından her yıl oldukça büyük ilgi gören bu etkinliklerde hem oyunculara oyunu tanıtmak hem de oyun hakkında ki oyuncuların fikirlerini alarak arz talep sistemine giderek oyun firmalarını oyunlarına farklı bir boyut katıyorlar.

İşte bu etkinliklerden biri olan Nintendo Switch Indie World etkinliği, Switch için çıkacak olan bağımsız oyunların kısa bir gösterimi olacak. Etkinlikler iptal edildiğinden dolayı bir çok firma bu etkinlikleri canlı yayın akışlarında oyunculara tanıtmayı planlıyorlar.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.