Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

NieR Automata Toplamda 3 Milyon Satışı Geçti

NieR Automata yeni bir rekora daha imza attı.

Geçen yılın çok satan ve oyuncuların neredeyse tamamının sevgisini kazanan yapımı NieR Automata’nın resmi Twitter hesabından bir açıklama geldi. Buna göre oyunun dünya çapındaki toplam satış ve indirme rakamları 3 milyonu geçti. Ayrıca merak edenler için ufak bir hatırlatma, NieR Automata’nın Mart 2017’de çıkan PC sürümü o tarihten bu yana tek bir yama dahi almadı!

Nier automata toplamda 3 milyon satisi gecti 1

İlk olarak PlayStation 4’e gelen NieR Automata’nın daha sonra Steam sürümü de çıkış yapmıştı. Oyun büyük bir başarı yakalarken, kısa sürede yüksek satış rakamlarına erişmişti. Görünüşe göre 2018’in altıncı ayı itibariyle toplamda da 3 milyon satış rakamına erişti ve bu oldukça ciddi bir başarı.

NieR Automata’da 2B, S ve A2 adlı android robotların ve onların güçlü makineler tarafından yönetilen distopyaya karşı savaşları anlatılıyor. Her ne kadar oyunun PC sürümünde bolca bug ve hata yer alsa da, FAR adlı mod ile bunlar büyük ölçüde ortadan kalkıyor. Kaldı ki NieR Automata’nın Steam üzerindeki kullanıcı incelemeleri de oyunun beğeni topladığının en büyük göstergesi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.