Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Nicolas Cage, Canavar Filminde Dracula Olacak!

Nicolas Cage, film yapımcılığından giderek uzaklaşıp indie sinemasına adım attı. Nicolas Cage Renfield filminde Dracula karakterine bürünecek.

Nicolas Cage, bir vampir filmi ile imzalanan bir anlaşmayla, büyük bir film ile geri dönecek. Ünlü aktör, Universal Pictures’ın canavar filmi Renfield’de Dracula karakterini canlandıracak. Nicholas Hoult, Amazon’un The Tomorrow War ve The Lego Batman filmlerinin yönetmeni Chris McKay, film için kamera arkasına geçecek.

McKay ve Robert Kirkman, David Alpert, Bryan Furst ve Sean Furst ile birlikte yapımcılığı üstleniyorlar. McKay’in yapımcı ortağı Samantha Nisenboim, yapımcılık görevini üstlenecek. Renfield filmi, Bram Stoker’ın 1897 tarihli Dracula romanında, akıl hastanesinde kan içmeye takıntılı bir hasta olarak ortaya çıktı ve ölümsüzlüğü bulacağını düşünerek kandırıldı. 

Nicolas Cage Renfield Filminde Dracula Rolünde Olacak

Nicolas Cage

Toksik çalışma ortamlarının ve karşılıklı bağımlı ilişkilerin tanımında, ona böcekleri ve fareleri besleyen ve önünde sonsuz yaşamı sallayan Dracula’nın ayaklarına kapanıyor. Olay örgüsü ayrıntıları tabutta saklanırken Renfield’ın dinamiği nasıl ele aldığı belli değil, ancak proje komik bir tonda modern bir macera hikayesi olarak tanımlanıyor. Ryan Ridley, senaryoyu Kirkman’dan orijinal bir hikaye ana hatlarına dayanarak yazdı.

Cage, 1995 yapımı Leaving Las Vegas için Oscar kazanmadan ve dünyanın en büyük film yıldızlarından biri olmadan önce, 1980’lerin Moonstruck ve Raising Arizona gibi klasikleriyle oyunculuk yeteneği olarak kendini kanıtladı. The Rock, Con Air, Face/Off ve National Treasure gibi gişe rekorları kıran uzun bir diziye liderlik etmeye devam etti. 2002’deki Adaptasyon’daki performansıyla ikinci bir Oscar adaylığı kazandı.

Nicolas Cage

Son büyük film 2011’deki Ghost Rider: Spirit of Vengeance’dı ve o zamandan beri çok sayıda bağımsız filmde rol aldı. Ancak Lionsgate, Cage’in bağımsız ve stüdyo film yapımcılığının yollarında gezinmeye çalışan ve aynı zamanda bir CIA muhbiri olarak görev yapan Nicolas Cage adlı bir aktörü oynadığı The Unbearable Weight of Massive Talent’i satın alıp ardından yaptığında bir geri dönüş ve rönesansın tohumları ekildi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.