Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

New World Şubat Ayı Güncelleme Planları Duyuruldu

Amazon Game Studios, yakın zamanda yayınlanan bir videoda New World'ün yaklaşan geliştirme planlarından bahsetti. Şubat ayında geliştiricilerin esas olarak “oyunu düzeltmeye ve hataları gidermeye” odaklanacak.

New World üzerinde çalışan geliştirici ekip, dün MMORPG oyunları için geliştirme planlarından bahsettikleri bir video yayınladı. Ocak ayının yavaş yavaş sona eriyor olmasına rağmen, oyun bu ay içinde keşif değiştiricileri tanıtacak ve bu ay oyuna eklenecek ve oyun sonu etkinliklerine daha fazla çeşitlilik getirilecek. Şubat ayının başından önce, ekipmanımızı 600. seviyenin üzerine çıkarmak için ek fırsatlar da bekleyebiliriz.

Geliştirici ekip, bu ay PTR’de (Public Test Realm) test edilen çözümlerden ve Şubat ayındaki testler sırasında ortaya çıkacak yeni özelliklerden bahsetti ancak yakında yeni özellikler görmeyi bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacak. Geliştiriciler, Şubat ayında esas olarak mevcut hataları düzeltmeye odaklanacaklarını ve yeni güncellemelerle acele kararlardan kaçınmak için kendilerine daha fazla zaman vermek istediklerini itiraf etti.

New World Yeni Karakter Transfer Jetonu Dağıtacak

New World

Ayrıca dünyaları birleştirme çalışmaları tamamlandığında oyunculara başka bir karakter transfer jetonu sağlanacağı da açıklandı ancak bunun tam olarak ne zaman olacağını hala bilmiyoruz; Sadece geliştiricilerin üzerinde çok çalıştığına dair bir güvence aldık.

Ekip ayrıca, oyunun ekonomisini korumak gibi konulara da değindi; bu, New World’ün kısa süre önce büyük bir sorunu olduğu bir şeydi. Ayrıca, Amazon Game Studios’un MMO’sunu rahatsız etmeye devam eden hilecileri ve botları tespit edip yasaklayacak daha hızlı bir raporlama sistemi ve bir anti-hile hakkında konuşuldu.

New World:  Dev Update - January 2022

Yukarıda yayınlanan videodan daha fazlasını öğrenebilirsiniz. Son zamanlarda oyuncuların New World’den ayrılmayı bıraktığı göz önüne alındığında, geliştiricilerin şimdilik bir devrim planlamaması, bunun yerine burada ve şimdiyi iyileştirmeye odaklanması güzel bir haber oldu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.