Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

New World Public Test Realm İsimli Test Sunucuları Açıldı

Amazon Games, oyunculara New World'ün yayınlanmamış özelliklerini test etme ve geri bildirim sunma şansı veren bir Açık Test Alanı programını duyurdu.

Amazon Games, New World Public Test Realm isimli yeni sunucusunu tanıttı.New World, oyunculara piyasaya sürülmeden önce geri bildirimde bulunmak ve bunları geliştirmek için yayınlanmamış oyun güncellemelerini keşfetme şansı veren yeni bir özelliği duyurdu.

Public Test Realm (PTR) olarak bilinen program, hayranların New World’ün ve geleceğinin geliştirilmesine katılmasını sağlayacak.

New World Public Test Realm

New World ekim ayında piyasaya sürüldü ve Amazon’un oyun bölümü daha önce çok fazla başarı görmemişken, bu MMORPG yapımı hem oyuncuları hem de eleştirmenleri kazandı ve Metacritic’te 71 puan kazandı. Açılışta etkileyici bir oyuncu sayısına rağmen, birçoğu oyundan uzaklaştı ve sebeplerden sadece birkaçı olarak hatalar, aksaklıklar, sunucu sorunları ve faydalı güncellemelerin eksikliğini gösterdi.

Oyunun yayınlandığı hafta sonu, bir milyona yakın oyuncu Steam’de New World’ü test ederken, aşırı kalabalık sunucular nedeniyle oyuna erişmek için mücadele eden birçok kişiyle benzeri görülmemiş bir başarı elde etti ancak oyuncu sayıları o zamandan beri düştü. Birçoğu, yeni güncellemelerle oyunun lansmanında gördüğü başarıyı bir kez daha görebileceğinden hala umutlu.

New World Public Test Realm

New World Public Test Realm Nedir?

Resmi New World web sitesinde, oyuncuların Steam kitaplıklarındaki New World Public Test Realm uygulaması aracılığıyla bulunabilecek PTR için planlarını duyurdu. Program, hayranların keşfetmeleri ve geri bildirimlerini sunmaları için yaklaşan büyük güncellemelerin ön izleme yapılarını sunan sınırlı kullanılabilirliğe sahip bir sunucu seti olacak.

Amazon Games, kullanıcıların büyük olasılıkla birçok hata, aksaklık ve çökmeyle karşılaşacağı konusunda uyarırken, oyunculara geri bildirim ve dahili testlerle amaç “tüm ciddi sorunları canlı sunuculara ulaşmadan önce yakalamak ve çözmek” olacak.

Test süresinin ardından, tüm dünyalar kapatılacak ve temizlenecek ancak testçiler, New World Public Test Realm açıkken, uygun teçhizat ve eşyalar ile donatılmış seviye aralıklarına anında erişecek.

New World Public Test Realm, 10 Kasım’da, ABD’de ve Orta Avrupa’da sınırlı ülkeler ile açılacak.

Birçok canlı hizmet oyunu gibi, New World’de piyasaya sürülmesinden bu yana hatalardan müzdaripti ve Public Test Realm, gelecekte yeni içerikler yayınlandığında benzer sorunları önlemek için iyi bir çözüm olacak. Geliştirici, oyuncuları test sürecine dahil ederek, oyunun gerçek hayranlarından geri bildirim alacak ve birçok kişinin katılması muhtemel olduğundan, ana sürümde herhangi bir yeni içerik yayınlanmadan önce birçok aksaklık yakalanacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.