Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Neverwinter’ın Beşinci yıl Dönümü Kutlanıyor!

Neverwinter, 5 yıldır başarılı gidişatını sürdürüyor.

Cryptic Studios tarafından geliştirilen ve 2013 yılında PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu oyuncularına sunulan Neverwinter, beşinci yılını kutluyor.

Neverwinter’ın Beşinci yıl Dönümü Kutlanıyor 1

Hikayesi ile dünyanın her yerinde milyonlarca oyuncuya sahip olan Neverwinter, maceracı yapısı ile oyuncuların favori oyunları arasında yer alıyor. Aksiyon dolu savaşlara ev sahipliği yapan oyun, haftaya Ravenloft’u piyasaya sürecek.

Cryptic Studios CEO’su Stephen D’Angelo, “Cryptic Studios CEO’su St“Cryptic Studios son beş yılını, hem masaüstü hem de bilgisayar oyunu tutkunlarına hitap edecek, aksiyon dolu, eşsiz bir rol yapma deneyimi oluşturmakla geçirdi. Forgotten Realms’i Wizards of the Coast ile birlikte çalışarak hayata geçirmek pek çoğumuzun hayaliydi. Oyuncularımızın desteğiyle oyunun umduğumuzdan da çok gelişmesini izlemek harikaydı. Neverwinter’ı bugünkü haline getiren ekibimize ve topluluğumuza teşekkürü borç bilirim. Nice beş senelere!” açıklamasında bulundu.

Perfect World Entertainment Kıdemli Yayıncılık VP’si Yoon Im, “Crptic Stuios’un Dungeons & Dragons’u yeni bir oyuncu kitlesine sunabileceğini, City of Heroes, Champions Online ve Star Trek Online’da özgün ve ilginç deneyimler yaratmış olmalarından biliyorduk. Dünyanın dört bir yanındaki PC ve konsol oyuncuları, beş yıl önce çıkan oyunumuzu bağırlarına bastılar. Topluluğumuzun, geliştirmenlerimizin ve yayıncı ekibimizin Neverwinter’a olan ortak tutkusu bizi hiç beklemediğimiz noktalara getirdi. Teşekkür ediyorum” dedi.

Cumartesi günü Protector’s Jubilee 23 Haziran 07.00 PT tarihinde PC’ye ve aynı gün 10:00 PT saatinde konsollara geliyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.