Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Neverwinter’a Yeni Bölge Ekleniyor: Omu’s Undercity

Neverwinter evreni yeni güncellemeyle büyümeye devam ediyor.

Popüler free-to-play MMORPG oyunu Neverwinter için gelişmeler sürerken, şimdi de geliştirici ekip tarafından resmi web sitesinde bir blog yazısı yayınlandı ve oyuna eklenecek yeni modül Lost City of Omu’dan bahsedildi. Bilindiği gibi Neverwinter’a 2013 yılından beri aralıklı olarak yeni modüller ekleniyor ve bu içeriklerde campaignler, yeni sınıflar, ırklar, macera alanları, zindanlar ve skirmishler bulunuyor. Neverwinter’a son olarak geçen yıl Tomb of Annilation adlı module eklenirken, şimdi de yolda Lost City of Omu var.

Neverwinter yeni bolge ekleniyor omus undercity 1

Lost City of Omu ile birlikte oyuna yeni yeraltı şehri Omu’s Undercity eklenecek ve yıkılmış bir şehrin altında labirent tünellerle, tarih öncesinden kalma tapınaklarla, saldırgan yaratıklarla ve tabii ki değerli hazinelerle karşılaşacağız.

Oyunun geliştiricisi Randy Mosiondz da yeni bölge hakkında bilgi verirken, Omu yeraltı şehrini 9 farklı odadan oluşturduklarını, her birinin farklı bir görünüş ve katmanlara sahip olduğunu dile getirdi.

Dungeons & Dragons üzerine kurulan, oynaması ücretsiz MMORPG oyunu Neverwinter ilk olarak 2013 yılının sonlarında sunulmuştu. Hâlâ aktif bir oyuncu kitlesi bulunan yapıma aralıklı olarak yeni güncellemeler gelmeye devam ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.