Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Netflix Discord Üzerinden Nasıl Yayınlanır?

Netflix Discord üzerinden nasıl yayınlanır diyorsanız tam da doğru yere geldiniz. Discord üzerinden Netflix yayını nasıl yapılır detaylıca anlattık.

Netflix Discord üzerinden nasıl yayınlanır? Netflix, dünya çapında yüz milyonlarca kullanıcı için varsayılan bir eğlence hizmeti haline geldi. Klasik filmlerden Netflix orijinallerine kadar yayın hizmetinde herkes için bir şeyler var. En sevdiğiniz filmleri ve dizileri tek başınıza izlemek yerine arkadaşlarınızla birlikte izlemeyi seviyorsanız, bir filmi veya diziyi Discord üzerinden yayınlamak herkesi dahil etmenin harika bir yolu. Bu içeriğimiz, Netflix Discord üzerinden nasıl yayınlanır sorusuna cevap olacak. Ayrıca buradan Netflix üyelik ücretleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

Peki, Netflix Discord üzerinden nasıl yayınlanır? Discord, izleyicilerin izlenme sınırının 10 izleyiciden 50 izleyiciye çıktığını duyurduğunda hepimiz çok mutlu olduk. Artık tüm arkadaşlarınız ile en sevdiğiniz programları, filmleri ve oyunları yayınlayabilirsiniz! Bu harika değil mi? Bu arada arkadaşlarınıza daha havalı görünmek için Discord hareketli PP yapma içeriğimize de bir göz atın. Netflix Discord ekran paylaşımı nasıl yapılır, gelin onu anlatalım.

Netflix Discord Yayını Nasıl Yapılır?

Netflix Discord üzerinden nasıl yayınlanır

Discord, yayın yapmayı denemek için en iyi platform. Milyonlarca kullanıcısı mevcut. Daha önce sadece bir oyun ağı olarak kullanılan uygulama artık Netflix, Hulu, Amazon Prime ve Disney ile bağlantı kurarak film ve dizi yayınları ile dünya çapında ün kazandı. Netflix Discord üzerinden nasıl yayınlanır diyorsanız veya tüm girişimleri denediyseniz ancak Netflix’i Discord’da yayınlayamıyorsanız, bu içeriğimiz sorununuzu çözecek.

İlk ve en önemli adım, Discord Uygulamasını masaüstünüze indirdiğinizden emin olmak. Uygulamayı resmi web sitesi discord.com üzerinden kolayca indirebilirsiniz. İndirme işlemini bitirdikten sonra, daha fazla kullanmak için uygulamada oturum açmanız gerek. Netflix Discord siyah ekran hatası almadan kolaylıkla yayın yapmak için aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterli.

Netflix Discord Üzerinden Nasıl Yayınlanır?

Netflix Discord üzerinden nasıl yayınlanır
  • Web tarayıcınızdan Netflix uygulamasını açın ve Netflix’te oturum açın.
  • Discord uygulamasını yandan açın ve ağ bağlantısının iyi olduğundan emin olun.
  • Sol alt köşede, ayarlar seçeneğini göreceksiniz. Üstüne tıklayın.
  • Şimdi soldaki menü çubuğunda Oyun Etkinliği seçeneğini seçin.
  • Üst ekranda “Ekle” yazan bir seçenek görünecek. Ona tıklayın.
  • Şimdi Netflix gibi eklemek istediğiniz ağı seçin.
  • Netflix’i seçtikten sonra Oyun Ekle‘yi seçmeniz gerek.
  • Ayarlar menüsünü kapatın ve ekranın sol alt kısmında görünen ekran düğmesine basın.
  • Şimdi Discord üzerinden yayınlamak istediğiniz tarayıcı penceresini veya uygulamayı seçin.
  • Tercih ettiğiniz yayın ayarlarınızı da seçebilirsiniz.
  • Sonraki adım, yayın hizmetine başlamak için “Canlı Yayına Geç”i seçmek.
  • İşlem bu kadar, Netflix Discord üzerinden nasıl yayınlanır sorusunun cevabı bu kadardı. Artık arkadaşlarınız ile yayın izleyebilirsiniz.

Netflix Discord Siyah Ekran Hatası Çözümü

Netflix Discord üzerinden nasıl yayınlanır

Netflix Discord üzerinden nasıl yayınlanır sorusunu cevapladık. Keşke teknoloji bu kadar kolay anlaşılabilseydi. Discord’da Netflix yayınlarken çeşitli sorunlarla karşılaştıysanız, doğru yere geldiniz. Yaygın Discord hatalarından bazılarını aşağıda listeledik. Bu sorunlara ve bunları çözmek için hızlı düzeltmelere bir göz atın.

Discord Siyah Ekran Hatası Çözümleri:

Bu sorunla çok sık karşılaşıyorsanız ve üstesinden gelmek için basit bir çözüm istiyorsanız, uygulama performansınızı iyileştirmek için deneyebileceğiniz birkaç şey mevcut.

  • Discord’u uzun süredir güncellemediyseniz, karartma sorunuyla karşı karşıya kalmanızın nedenlerinden biri bu olabilir. İlk adımı atın ve Discord’unuzu güncelleyin.
  • Donanım hızlandırma ayarlarınızı açıp kapatmayı deneyin. Bu yardımcı olabilir.
  • Herhangi bir hizmeti Discord üzerinden yayınlarken, diğer tüm gereksiz programları kapatmayı deneyin.
  • Discord’da zaman zaman önbellek klasörünü temizlemek, sorunsuz çalışmasına katkıda bulunabilir.
  • Yukarıdaki çözümlerden hiçbiri işe yaramazsa, Discord’u yeniden yüklemeniz gerekebilir. Discord’un yeni ve güncel versiyonu ile bu sorunlarla karşılaşılmayacak.

Netflix Discord Yayını Ses Hatası Çözümü

Netflix Discord üzerinden nasıl yayınlanır

Netflix Discord üzerinden nasıl yayınlanır ve siyah ekran hatasını hallettik. Şimdi de yayın yaparken ses hatası mı alıyorsunuz? Bu en sık karşılaşılan Discord hatalarından bir tanesi ancak çözüm aşağıda.

Discord Ses Hatası Çözümü:

  • Ekran Paylaşımı açılır penceresinde, yayın yapmak istediğiniz tarayıcı sekmesini seçin.
  • Yayın ayarlarını yapın.
  • Canlı Yayına Geç’e tıklayın ve Netflix yayınına başlayın.

Evet, içeriğimiz bu kadardı. Netflix Discord üzerinden nasıl yayınlanır sorusunu cevapladık ve karşılaşabileceğiniz tüm hataların çözümlerini de anlattık. Herhangi bir sorun yaşarsanız, aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.