Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

NBA 2K22 Müzikleri Fark Yaratacak! İşte Şarkıları Çalacak Sanatçılar

2K Sports, geçtiğimiz haftalarda duyurduğu yeni basketbol oyunu NBA 2K22'de hangi sanatçılara ait şarkıların çalacağını açıkladı.

NBA 2K22 müzikleri, basketbol simülasyon serisinin geçmiş oyunlarına kıyasla farklı olacak. 2K Sports, belirli şarkıları içeren bir soundtrack listesi yerine, oyundaki müziklerin zaman içinde ‘First Fridays’ adlı yeni bir özellikle ortaya çıkacağını duyurdu.

Söz konusu yenilik, zaman içerisinde farklı oyun modları ve yeni içeriklerle büyüyecek olan ‘Seasons’ özelliği ile yakından bağlantılı olacak. Her yeni sezonun ilk cuma günü, NBA 2K22 müzikleri listesine yenileri eklenecek. 2K’ya göre yeni müzikler, “yüksek profilli ve gelecek vaat eden sanatçıların bir karışımını” içerecek.

NBA 2K22 Müzikleri, Zaman İçerisinde Güncellenecek

NBA 2K22 müzikleri

Şirket, aralarında Nas, Travis Scott, Freddie Gibbs, Aitch, Megan Thee Stallion ve The Game gibi birçok ünlü sanatçıya ait şarkıların NBA 2K22’de yer alacağını doğruladı. Oyunda şarkıları çalacak tüm sanatçılara yukarıdaki görselden göz atabilirsiniz.

NBA 2K22 müzikleri hakkında açıklamalarda bulunan NBA 2K patronu Alfie Brody, “NBA 2K, müzik keşfi için küresel bir platform haline geldi ve bu, NBA 2K22 ile devam ediyor. Bu yıl, yayınlanmamış parçalar ve yeni sanatçılardan oluşan dinamik bir film müziği oluşturuyoruz” ifadelerini kullandı.

NBA 2K22 çıkış tarihi

Kapak yıldızının Slovenyalı yıldız Luka Doncic olduğu NBA 2K22, 10 Eylül 2021 tarihinde PS5, PS4, Xbox Series, Xbox One, PC ve Switch için piyasaya sürülecek. Oyunun konsol fiyatları henüz belli olmadı, ancak Standart Sürüm Steam’de 429,00 TL‘ye satılacak.

NBA 2K22 müzikleri henüz belli olmasa da, oyunda şarkıları ile yer alacak sanatçılar açıklandı. Aralarında sevdiğiniz bir şarkıcı var mı? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünde bekliyoruz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.