Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

NBA 2K21 MyTeam’in Detayları Açıklandı

NBA 2K21'in MyTEAM modu için 2K Games yeni bir rapor yayınlandı. Bu yeni rapor'a göre oyuna bir çok yeni özellik geliyor.

2K Games tarafından yayınlanacak olan NBA 2K21‘in MyTeam özellikleri gün yüzüne çıktı. Şirketin Visual Concepts baş yapımcısı Erick Boenisch tarafından yayınlanan rapor’a göre MyTeam için birçok yeni özellik var.

NBA 2K21 MyTeamin Detaylari Aciklandi 1

NBA 2K21 Current-Generation MyTEAM Courtside raporuna göre, oyunu mevcut nesillerde satın almış olan oyuncular daha sonra yeni nesil konsollarda da satın aldıklarında otomatik olarak oyun ilerlemesini, koleksiyonları, aynı nesilde ki konsol ailelerine sorunsuz olarak aktarabilecekler. Yani PlayStation 4’te aldığınız oyunu PlayStation 5’e aktarabileceksiniz. Ancak PlayStation’da almış olduğunuz oyunu Xbox satın almanız durumunda herhangi bir işlem yapılmayacak.

Yeni oyun ile birlikte rozet kartları geri dönüyor ve oyuncular, rozetleri bronz’dan Hall of Fame’e kadar yükseltebilecekler. Ayrıca yeni evrim kartları da oyuncularınıza yeni özellikler kazandırabilmenize olanak sağlayacak.

NBA 2K21’e gelecek olan bir diğer özellik ise MyTEAM Limited ve Unlimited modu. Limited modunda her oyuncu Cuma ve Pazar günleri arasında mevcut olacak etkinlik ile şampiyonluk yüzüğü kazanma şansı olacak. Bu yüzükler oyunculara en iyi sezonluk ödüllerini kilidini açmasına yardımcı olacak.

Yayınlanan raporun tamamını buradan okuyabilirsiniz.

NBA 2K21 MyTEAM: Build Your Dream Team (EN_PEGI)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.