Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Naruto, Hollywood Filmi Oluyor

Naruto Holywood filmi ile geri dönüyor. Seriyi bitirmemek için ellerinden geleni yapıyorlar.

Anime severlerin yakından tanıdığı Naruto’ nun hikayesini birçok kişi bilir. Gerçekten çok güzel bir hikayesi olan Naruto’ nun son zamanlarda hikayesi son buldu diyebiliriz. Her güzel şeyin bitmesi gerekir. Naruto, yoluna Buruto’ nun hikayesine odaklanarak devam ediyor. 

Narutos Sage Mode

Ancak, Naruto ile ilgili güzel bir haber verelim. Lionsgate firması resmi olarak Naruto’ nun Hollywood filmini duyurdu. Bu haber şu anda çok yeni. O yüzden özümsemek için birazcık zamana ihtiyacımız var. Yıllarca Naruto’ nun hikayesini görmüş olan bizler için çok güzel bir haber bu. Naruto’ nun her hafta yayınlandığı Shonen Jmp’ un resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, Naruto’ nun Hollywood filmi için hazırlıklara başlanılmış durumda olduğu belirtildi. Yönetmenliğini görsel efekt uzmanı Michael Gracey’ in yapacağı filmin, Naruto’ nun yaratıcısı Masashi Kishimoto’ dan sürekli yardım alacağı da açıklandı.

Aslında, bu haber dediğimiz gibi bizi çok sevindirdi. Çünkü yeni bir Naruto hikayesi izleyeceğiz. Ancak şöyle bir durum var. Animeden Hollywood’ a aktarılan filmlerin genel olarak hayal kırıklığı olan bir dünyada yaşıyoruz. Durum böyle olunca ister istemez kafamızda deli sorular oluşuyor. 

Filmin vizyon tarihi için henüz çok erken. Çünkü şu anda proje kağıt üzerinde. Öncesinde oyuncu kadrosu ve senaryosu oluşturulacak. İlerleyen günlerde yeni haberler geldikçe sizleri haberdar edeceğiz. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.