Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Naraka: Bladepoint Yakında NVIDIA DLSS Desteği Alıyor

Bu yaz piyasaya sürülecek olan ve önümüzdeki günlerde Açık Betası yapılacak olan Naraka: Battlepoint için NVIDIA DLSS desteği eklendi.

Naraka: Battlepoint, geçen yıl 24 Entertainment yapımcısı Ray Kuan’ın yer aldığı özel bir röportajla ele alınan yeni bir çevrimiçi kavga oyunu. Bu yaz PC’de (Steam) yayınlanacağı için, oyun 23 Nisan’da başlayacak küresel Açık Beta aracılığıyla herkes tarafından oynanabilecek.

Naraka: Bladepoint

NVIDIA geçtiğimiz günlerde GeForce RTX ekran kartı sahiplerinin hoş bir sürprizle karşılaşacağını doğruladı. NARAKA: BLADEPOINT, neredeyse aynı görsel kaliteyi korurken çok daha yüksek kare hızı sağlayan görüntü yeniden yapılandırma tekniği olan Derin Öğrenme Süper Örnekleme’yi destekleyecek. Bu iki kat ilginç çünkü başlık Unity motoru tarafından destekleniyor ve DLSS‘yi etkinleştirmek için Unity ile yapılan ilk oyunlardan biri.

Aşağıdaki resmi karşılaştırmada görebileceğiniz gibi, yalnızca en zayıf GeForce RTX grafik kartı olan 2060, DLSS Performans Modu ile oyunu saniyede 4K @ 60 kare hızında çalıştırmak için biraz kısa (54,9 FPS) geliyor. Maksimum grafik ayarlarıyla performans artışı% 60’a kadar çıkıyor.

Naraka Bladepointe NVIDIA DLSS Destegi Eklendi 2

NARAKA: BLADEPOINT | 4K NVIDIA DLSS Comparison

Naraka: Battlepoint, duyurulduğu tarihten itibaren merakla beklenen oyunların arasında yer alıyor. Kılıç ve çeşitli büyü kullanımı gibi çeşitli yeteneklerin bulunacağı oyun için aksiyon tutkunlarının 60 kişilik bir Battle Royale alanında yer alacak olması oldukça heyecan verici. Oyunun yayınlanmış olan Steam sayfasına buradan göz atabilir ve istek listenize ekleyebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.