Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Naraka Bladepoint’in Yeni Kahramanı: Justina Gu

Battle Royale oyunu Naraka Bladepoint için yeni bir tanıtım fragmanı, birkaç ay içinde kadroya gelecek olan yeni kahraman Justina Gu'yu tanıttı.

Battle Royale video oyunu Naraka Bladepoint, temel oynanışı için daha çok yakın dövüş ve karakterlerle hızlı harekete odaklandı. Bu da bu yapımın, Fortnite, Apex Legends, Fall Guys: Ultimate Knockout ve diğerleri gibi diğer battle royale oyunları arasında öne çıkmasına yardımcı oldu ve şu anda Steam ve Epic Games Store üzerinden PC’de mevcut.

Naraka Bladepoint, oyuncuların birbirlerine karşı oynamak için seçebilecekleri kendi kahraman karakterleri ile birlikte yayınlandı. Oyun, ünlü dövüş sanatçısı Bruce Lee‘yi oynanabilir bir karakter olarak ekledi ve oyun, bu yıl içinde kadrosuna başka bir kahraman daha ekleyecek.

Naraka Bladepoint: Justina Gu

Naraka Bladepoint

Naraka Bladepoint‘in Justina Gu adlı yeni karakterini ortaya çıkaran kısa bir animasyon videosunu gösteren yeni bir tanıtım videosu dün yayınlandı. Tanıtım videosu, Justina Gu‘yu karlı bir ortamda kıpkırmızı savaşçı Viper Ning’e karşı eylem halinde gösteriyor ve yeni kahramanın önümüzdeki mart ayında oyuna ekleneceğini ortaya koyuyor ancak biz bu haberi yazarken video, Justina Gu‘nun oyuna ekleneceği Mart ayında belirli bir tarih vermiyordu.

Tanıtım videosu ayrıca Justina Gu oyuna eklenmeden önce, kahraman karakter Wuchen‘in bu ocak ayında geleceğini ortaya çıkarttı. Wuchen kısa tanıtımda Viper Ning ve Justina Gu kavga ederken sihir gibi görünen yeteneklerini sergiliyor. Justina Gu’nun yayınlanmasından önce, Wuchen’in 19 Ocak Çarşamba günü oyuna ekleneceğini de öğrenmiş olduk.

New Hero: Justina Gu Teaser | NARAKA: BLADEPOINT

Ayrıca Naraka Bladepoint Sezon 3: Echelon‘un başlangıç ​​tarihi de dahil olmak üzere yeni kahraman karakterlerinden daha fazlasını ortaya koyuyor. Naraka: Bladepoint Ağustos 2021’de piyasaya sürüldü ve o zamandan beri oyun iki sezonluk oyun içeriğine sahipti ve üçüncü bir sezon daha yayınlanacak. Videoya göre 3. Sezon, 13 Şubat Pazar günü başlayacak ancak animasyon, 3. Sezon ile ilgili detay vermedi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.