Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

MU Legend Ağustos’ta Steam’e Geliyor

MU Legend artık Steam'de de olacak.

Webzen’in free to play yani oynaması ücretsiz izometrik aksiyon MMORPG oyunu MU Legend, Ağustos ayında Steam platformunda da yayınlanacak. Oyunun Steam sayfası şimdiden açılırken, çıkışı da merakla bekleniyor. Diğer tüm online oyunlarda olduğu gibi muhtemelen MU Legend da Steam’e geldiğinde oyuncu sayısında önemli bir artış yaşanacaktır.

mu legend agustos steam geliyor 1

MU Legend aslında anavatanında oldukça popüler fakat batı bölgelerine yeteri kadar hızlı bir giriş yapamadı. Webzen’in klasik MMO oyunu MU Online’ın devamı niteliğinde MU Legend, izometrik bakış açısıyla Diablo ve Path of Exile gibi oyunları da andırıyor.

Açıkçası biz de MU Legend’ın Steam çıkışını merakla bekliyoruz çünkü bu şekilde oyunun aslında ne kadar popüler olduğunu da göreceğiz. Orijinal MU Online’ın çıkışından bu yana 14 sene geçmesine rağmen oyun hala popülaritesini koruyor ve bu inanılmaz bir başarı. MU Online bildiğiniz gibi bir dönem ülkemizde de en çok oynanan online oyunlar arasında yer alıyordu. Şimdi ise zaman MU Legend’ın orijinal oyun kadar başarılı olup olmayacağını söyleyecek ve bakalım Ağustos’ta neler yaşanacak?

MU Legend Open Beta Trailer [English]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.