Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mount & Blade: Warband Ps4 ve Xbox One’a Geliyor

Playstation 4 platformuna bir Türk oyunu geliyor.

Mount&Blade: Warband PlayStation®4 ve Xbox One’da yayınlanacak.

 

Mount & Blade: Warband, konsola gelişi ile ilk kez bir Türk oyununu konsol platformuna tanıtmış olacak.

 

Türk oyun stüdyosu TaleWorlds Entertainment, Mount & Blade: Warband’ı Playstation 4 ve Xbox One’da yayınlayacağını oyuncularla paylaştı.

 

Pc platformunda yüksek satış rakamlarına ulaşan Mount & Blade: Warband, ülkemiz adına yayınlanacak ilk Türk oyunu olacak. TaleWorlds Entertainment, oyununun kutulu dağıtımı için Koch Media ile anlaşırken, dijital dağıtımını kendisi üstlendi.

 

Screenshot 17 30

 

Mount & Blade, 3 boyutlu bir harita ile krallık ve ordu yönetimini birleştirerek, Orta Çağ’ın savaş temasını oyunculara sunuyor.

 

Mount & Blade, Pc oyuncularının kısa zamanda ilgisini çektiği gibi, konsol oyuncularının da en sevdiği oyunlar arasına girecek.

 

Taleworlds Entertainment Genel Müdürü Ali Erkin konuyla ilgili, “Türkiye’nin uluslararası platformda gururu olmayı başarmış Mount&Blade: Warband ile bir ilke daha imza atıyor, Sony ve Microsoft ile olan işbirliklerinden aldığımız güçle ülkemizin ilk PlayStation®4 ve XBox One oyununu piyasaya sürmeye hazırlanıyoruz. Bu bağlamda, attığımız adımların Türk oyun sektörü için de anlamı oldukça büyük. Oyunun bu sürümünün de son derece keyifli ve konsol oyuncularına layık olması için uzun süredir gece gündüz çalışmaktayız. Diliyoruz ki Mount&Blade: Warband bir konuda daha öncü olsun ve konsollara oyun geliştirmek isteyen birçok geliştiricinin yolunu açsın.”

 

Oyunun tek kişilik senaryosunda hikayenin derinliklerine girerken, 32 kişilik sunucularda diğer oyunculara karşı mücadele edeceksiniz.

 

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.