Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Motorola Razr 2’nin Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Motorola Razr 2 çıkış tarihi kesinleşti:

Lenovo tarafından satın alındıktan sonra yeni akıllı telefon modellerini tanıtmaya devam eden Motorola’nın yeni katlanabilir ekranı Razr 2 modelinin tanıtım tarihi ortaya çıktı.

motorola razr 2nin tanitim tarihi belli oldu 2

Motorola’nın sevilen telefon modellerinden Razr markanın ironik telefonu olmuştu. Geçtiğimiz yıl yeni katlanabilir ekranlı Razr modelini duyuran Motorola bu akıllı telefon modeliyle ciddi başarı yakalamıştı. Lenovo Güney Afrika Genel Müdürü Thibault Dousson, yeni katlanabilir ekranlı Razr modelinin yolda olduğunu açıkladı. Eylül ayında tanıtılacak olan Motorola Razr 2 modelinin ilk versiyona göre daha iyi pil ömrü, kamera ve menteşe tasarımı ile birlikte geleceği düşünülüyor.

Motorola Razr Özellikleri

Razr 2019 iki ekranlı bir tasarıma sahip. Motorola Razr modelinin küçük ikinci ekranı hızlı bildirimlere, video ya da fotoğraf çekimi için kullanılabiliyor. Kullanıcılar ekranı açmadan bu küçük ekran üzerinden de arama yapabiliyor. Cihazda ayrıca 6.2 inç büyüklüğünde 21 : 9 en boy oranında dikey olarak katlanabilen ana ekrana sahip. Ana kamera tarafında 16 megapiksel çözünürlüğünde bir ana kameraya ek olarak 5 megapiksel çözünürlüğünde selfie kamerasına sahip.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.