Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

MotoGP 17 Şahane Bir Fragman Eşliğinde Çıkış Yapmaya Hazırlanıyor

Motosiklet yarışı oyunları arasında en önemlilerden biri olarak gösterebileceğimiz MotoGP serisi, yeni oyunu ile bir defa daha sahneye çıkıyor. MotoGP 17'nin çıkış yapmasına sayılı günler kaldı.

Milestone ekibi tarafından geliştirilen ve yine aynı marka tarafından yayınlanacak olan MotoGP 17, kısa süre içinde raflardaki yerini alacak. 15 Haziran 2017 tarihinde çıkış yapacak olan oyun için etkileyici bir çıkış fragmanı yayınlandı. Motosiklet oyunları arasında en önemlilerden biri olarak gösterebileceğimiz MotoGP 17, Playstation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak. Oyunda daha önce yer almayan takımlar, yeni yarış pistleri ve kurallar bulunacak. Ayrıca Red Bull Rookies Cup da MotoGP 17 ile evlerinize kadar gelecek.

motogp 17

Oyunda çevrimiçi modların heyecanını ve kariyer modunun sabır gerektiren aşamalarını birinci elden yaşayabilirsiniz. İçinizdeki yarışçıyı serbest bırakmanız için teşvik eden çıkış fragmanı, heyecan dolu yepyeni pistlerin motosiklet tutkunlarını beklediğini söylüyor.

Oyunda 70 adet yarış pilotu bulunacak. Kariyerinizin odak noktasına nasıl bir tarz oturtmak istediğinizi kendiniz seçebileceksiniz. Bütün yarışlar, etkinlikler ve onlarca pist boyunca kendi tarzınızı ortaya koymak mümkün olacak.

MotoGP 17’nin PC çıkışı Steam üzerinden gerçekleşecek. Oyun, 75 Türk lirası fiyat etiketi ile satışa sunulmuş durumda. Buraya tıklayarak Steam sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Aşağıda yer alan ekrandan MotoGP 17 için yayınlanan çıkış fragmanını izleyebilirsiniz.

MotoGP™17 - Launch Trailer US

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.