Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mortal Kombat 11, 1.8 Milyon Dijital Satış Gerçekleştirdi!

Mortal Kombat 11 dijital satışları ile başarılı işlere imza atmaya devam ediyor.

2019’un en çok beklenen dövüş oyunlarından birisi olarak 23 Nisan’da lansmana çıkan Mortal Kombat 11 oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşarak bekleneni başarıyla verdi. Yapım sadece dijital olarak 1.8 milyon adet kopya satışı gerçekleştirdi.

Mortal Kombat 11 1.8 Milyon Dijital Satış Gerçekleştirdi 2

Warner Bros tarafından konsol ve bilgisayar oyuncularına sunulan Mortal Kombat 11 şu sıralar milyonlarca oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaya devam ediyor. Bünyesinde bulundurduğu birbirinden farklı karakterler ile oyunculara sürükleyici bir dövüş deneyimi sunan oyun Steam’de ‘karışık‘ olarak değerlendirilmesine rağmen yüksek satış rakamlarına ulaştı ve ulaşmaya da devam ediyor.

Bugün GamingBolt’un yapmış olduğu habere göre Mortal Kombat 11, yayınlanmasından bu yana dijital olarak 1.8 milyon adet kopya satışı gerçekleştirmiş. Habere göre serinin en iyi dijital satışlarını Mortal Kombat 11 gerçekleştirmiş. Nisan ayında ABD’Nin en çok satan oyunu olan yapım PC, PS4, X1 ve Switch platformunda dikital olarak 1.8 milyon adet satarak büyük bir başarıya imza attı. Kutulu satışlarını kapsamayan bu sayı büyük bir başarı olarak ifade ediliyor.

Serinin önceki oyunu 2015 yılında yayınlanan Mortal Kombat X olmuştu. Mortal Kombat X 400.000 adet dijital kopya satışı gerçekleştirmişti.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.