Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mordhau Yeni Haritalar Ve Modlar Alacak!

Mordhau sıradaki güncellemeler ile yeni içerikler almaya devam edecek.

Oyuncuları gerçek zamanl bir orta çağ atmosferine götüren Mordhau başarılı bir süreç geçirmeye devam ediyor. Steam’de 50.00 TL olarak satışlarına devam eden oyun, yakında yeni haritalar ve modlar alacak.

Mordhau Yeni Haritalar Ve Modlar Alacak 2

29 Nisan 2019’da Steam üzerinde bilgisayar platformu için lansmana çıkan Mordhau oldukça beğenildi. Çok oyunculu bir orta çağ dünyasına sahip olan yapım gerçekçi yapısı ile de savaşları rekabet dolu bir oynanış eşliğinde oyunculara sunuyor. Dün yapılan haberlere göre oyuna yakında farklı haritalar ve modlar eklenecekmiş.

PC Games N’in dün akşam yapmış olduğu habere göre oyunun geliştiricisi olan Triternion, Mordhau üzerine yaptığı planlar ilgili bazı paylaşımlarda bulunmuş. Habere göre oyuna gelecen olan güncellemeler ile oyuna iki yeni harita getirilmesi planlanıyormuş. Buna ek olarak oyunculara 64 kişi kapasiteli yeni bir oyun modu da yakında sunulacakmış.

Sıralı mod olarak karşımıza çıkacağı ifade edilen mod 6 kademeye sahip olacak. Her kademede de 5 rütbe yer alacakmış. Oyuncular her kademe de performanslarına uygun rozetler ile de ödüllendirilirken, rekabetçi yapıda desteklenmiş olacakmış.

Buna ek olarak oyun içerisinde istenmeyen davranışları engellemek için bazı araç ve eklentilerin üzerinde de çalışılıyormuş.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.