Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Monster Hunter World’ün İlk Etkinliği 6 Nisan’da Başlayacak!

Monster Hunter World'ün etkinliği 6 Nisan'da başlayacak.

2018 yılına damga vuracak oyunlar arasında gösterilen ve oldukça yüksek satış rakamlarına imza atan Monster Hunter World yakında ilk etkinliğini alacak.

Monster Hunter World’ün İlk Etkinliği 6 Nisan’da Başlayacak 2

Yayınlandığı günden bu yana tüm dünyada milyonlarca oyuncuya sahip olan başarılı yapım yeni etkinliği ile bugün gündeme geldi. İlk sezonluk geçerli olacak olan etkinlik 6 Nisan’da oyunculara sunulacak. Bahar Çiçeği olarak duyurulan etkinlik ile oyuncular bazı metaryallerin kilitlerini açacak. Etkinlik boyunca oyuncular günlük aktivitelere katılabilecek ve yeni görevleri yerlerini getirebilmek için mücadele edebilecekler. Oyuncuların beklediği Mega Man görevi de 13 Nisan ve 27 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak.

Etkinlik boyunca Monster Hunter World oyuncuları havai fişeklerin ve karakterler için getirilen yeni bir saç stilinin tadını çıkarabilecekler. Buna ek olarak etkinlik boyunca günlük giriş yapan oyuncular giriş başına Şanslı Kupon kazanabilecekler. Bu kuponlar oyun içerisinde kullanabilecek. Bahar Çiçeği etkinliği 6 Nisan’da başlayacak ve 18 Nisan’da sona erecek. Unutmadan bir kez daha hatırlatalım. Oyunun yeni genişleme paketi olan Deviljho 22 Mart’ta çıkış yapacak. Oldukça tehlikeli ve iğrenç bir yaratık olan Deviljho oyun içerisinde işlerimizi biraz daha zorlaştıracak.

Monster Hunter World | Deviljho Gameplay, Spring Blossom Event, New Weapons & More!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.