Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Netflix, Monster Hunter Animasyon Filminden İlk Fragmanı Paylaştı

Dijital yayın platformu Netflix, Capcom'un sevilen video oyununa dayanan Monster Hunter: Legends of the Guild ismindeki animasyon filminden ilk fragmanı paylaştı.

Günümüzün en çok tercih edilen online dizi ve film izleme platformlarından Netflix, kitaplığını yeni yapımlarla doldurmaya devam ediyor. Şirket, Capcom’un efsanevi video oyun serisine dayanan Monster Hunter animasyon filmi Legends of the Guild’ın ilk fragmanını yayınladı.

Son derece etkileyici bir görsel kaliteye sahip olan yapım, Transformers ve World War Z gibi ünlü filmlerdeki görsel efektlerle tanınan Steven F. Yamamoto’nun ilk yönetmenlik denemesi olacak.

Monster Hunter Animasyon Filmi, Genç Savaşçı Aiden’a Odaklanıyor

monster hunter animasyon filmi netflix

Monster Hunter Legends of the Guild, insanların ve korkunç canavarların zorlu bir denge içinde yaşadığı bir dünyada köyünü bir ejderha tarafından yok edilmekten kurtarmak için savaşan genç avcı Aiden’a odaklanıyor.

Konu ve fragman, bir Monster Hunter uyarlamasından beklenilebilecek özellikler taşıyor. Başrolünde, Resident Evil serisinden tanınan Milla Jovovich’in olduğu Monster Hunter filmi büyük tartışmalara neden olmuştu. Çinli insanlara karşı yapılan ırkçı şaka sebebiyle Çin’de vizyondan kaldırılan yapım, hayal kırıklığından öteye gidememişti.

Monster Hunter Legends of the Guild, yönetmenliğini ve senaristliğini Paul W.S. Anderson’ın üstlendiği film uyarlamasından daha farklı bir yapıda. 58 dakika uzunluğundaki animasyon filmi, şu ana kadar gayet iyi tepkiler almış durumda.

Monster Hunter animasyon filmi, 12 Ağustos‘ta Netflix‘te yayınlanacak. Daha fazlası için Netflix’te yayınlanacak oyun uyarlamaları içeriğimizi ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz, lafı daha fazla uzatmadan sizleri fragman ile baş başa bırakalım.

Monster Hunter: Legends of the Guild | Official Trailer | Netflix

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.