Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Minecraft Mob Oylamasında Kazanan ‘Allay’ Oldu

Minecraft oyuncuları, üç farklı mob'tan hangisinin oyuna katılacağını seçmek için oylarını kullandı. Twitter'daki oylamanın kazananı Allay oldu.

Yıllık bir gelenek haline gelen Minecraft Mob oylaması kapsamında oyunculara gelecekteki bir güncellemede eklenecek üç çeteden birine oy verme fırsatı verildi. Bu yıl yarışan mob’lar Allay, Glare ve Copper Golem oldu.

Oylama Twitter’da yapıldı. Glare’ın ilk turda elenmesinin ardından son ikiye Copper Golem ve Allay katıldı. Dünyanın dört bir tarafındaki Minecraft oyuncularının tercihi, Allay oldu. “Büyük bir müzik tutkunu ve dans etmeyi seven sevimli küçük bir yaratık” olarak tanımlanan Allay, bir eşya vermeniz halinde aynısından daha fazlasını topluyor. Bu yüzden oldukça kullanışlı.

Yeni Minecraft Mob’u Allay Oldu

Minecraft Live 2021: Vote for the allay!

Minecraft oyuncularının oylarıyla seçilen yeni mob, gelecek yıl yayınlanacak olan The Wild Update ile eklenecek. Hafta sonunda gerçekleşen Minecon Live‘da duyurulan güncelleme, oyunun dünya dışı biyomlarını iyileştirmeye odaklanırken, mevcut haritanızın altına yeni Deep Dark biyomunu da ekleyecek.

Mojang, ağustos ayında 140 milyon oyuncuyla aylık aktif kullanıcı zirvesine ulaşan fenomen oyunu için bazı yeni istatistikler de yayınladı. 2021’de şimdiye kadar 1 milyar saatlik çok oyunculu oyun kaydedildiğini belirten stüdyo, Çin’de 500 milyon kayıtlı Minecraft oyuncusunun olduğunu aktardı. Çeşitli PC sürümleri tek bir PC başlatıcısında birleştirilecek olan Minecraft, kasım ayında Xbox Game Pass’e geliyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.