Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Microsoft TikTok’u Satın Almak İçin Bir İş Ortağı Buldu

TikTok’un Amerika Birleşik Devletleri operasyonlarını satın almak isteyen Microsoft kendine iş ortağı olarak Walmart’ı buldu.

Amerika Birleşik Devletleri’nde varlığını sürdürmek isteyen TikTok, varlığını sürdürmek için Amerika Birleşik Devletleri operasyonlarını satmak zorunda. TikTok’un bu operasyonlarını satın almak isteyen Microsoft, bu satın alım için kendine yeni bir iş ortağı buldu.

microsoft tiktoku satin almak icin bir is ortagi buldu 2

TikTok’un satın alımı için son aşamaya geldiği iddia edilen Microsoft’un bu satın alım için kendine sürpriz bir iş ortağı bulduğu iddia edildi. Perakende satış mağazası olan Walmart, TikTok için yapılan görüşmelerde, Microsoft ile ortaklık kurduğunu açıkladı. Satın alma görüşmelerinin detayları ve Walmart’ın bu ortaklıktaki rolü ise henüz açıklanmadı. Microsoft’un bu satın alımı verilen süre olan 15 Eylül tarihine kadar sonlandırmak için büyük bir çaba sarf ettiği aktarılıyor.

Walmart sözcüsü tarafından yapılan açıklamada, Microsoft ortaklığıyla TikTok’un satın alınması, Walmart’ın e-ticaret ve reklamcılık yönüne önemli katkı sağlayacak. TikTok’un satın alınması bu anlamda Walmart’ın faaliyetlerinde önemli bir rol oynayacak. Bir diğer yandan TikTok’un satın alınmasıyla Twitter ve Oracle da ilgileniyor. Bu isimler arasında Microsoft’un bu satın alım için çok daha yakın olduğu aktarılıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.