Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Microsoft PUBG’nin Oyuncu Sayısını Doğruladı!

Microsoft PlayerUnknown’s Battlegrounds'un Xbox One platformundaki oyuncu sayısını doğruladı.

2017 yılına damga vuran PlayerUnknown’s Battlegrounds, günümüzdeki en popüler oyunlar arasında yer alıyor. Oldukça iyi bir işe imza atan Bluehole, PUBG ile günden güne büyümeye ve gelişmeye devam ediyor.

Microsoft PUBG’nin Oyuncu Sayısını Doğruladı 2

Günümüzde 30 milyondan fazla oyuncu kitlesine sahip olan PUBG, hatırlayacağınız üzere 12 Aralık’ta Xbox One platformuna çıkış yapmıştı. Xbox One platformuna da hızlı bir çıkış gerçekleştiren başarılı oyun sadece 48 saat içerisinde 1 milyon satış rakamlarını devirmişti. Geçtiğimiz hafta yaptığımız haberlerde PUBG’nin Xbox One’da 3 milyon oyuncu sayısına ulaştığını belirtmiştik. Dün sabah konuyla alakalı Microsoft’tan kısa bir açıklama yapıldı.

Microsoft tarafından Aaron Greenberg’in resmi olarak yapılan açıklama da PlayerUnknown’s Battlegrounds‘ın3 milyon oyuncuyu geçtiğini onayladı. Kısa bir süre içerisinde milyonlarca oyuncuya ulaşmaya devam eden PUBG, 2017 yılında Erken Erişim Oyunu olarak yer alıyordu. Günümüze kadar herhangi bir indirime ya da kampanyaya dahil olmadan ilk gün ki fiyat etiketiyle satışlarına devam eden başarılı oyun 30 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanıyor. Oyun Steam’de 3.1 milyon çevrim içi oyuncu sayısı ile ilk sırada yer alıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.